İngiltere'ye Vize Problemi
Arkadaşlar merhaba ben 22 yaşındayım ve üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bu yaz İngiltere'ye teyzemlerin ve dayılarımın yanına gidip kalıcı olarak kalmayı planlıyorum. Kendilerinin küçük bir restorantı var, orada çalışacağım. Lakin vizeleri araştırdığımda çoğu gel git üzerine yani kalıcı kalmak için anne baba vs. olması lazımmış. Ben de farklı metotlar arıyorum. Bazıları gittikten sonra iltica et vs. diyor. Teyzemlerin sınırsız oturma süresi var şu an. Onlar bana yardımcı olabilir mi?
PC Ani Restart Problemi
CS GO oynarken kasanın ışıkları aniden söndü ve geri yandı. Hemen şifre ekranı geldi. Bunun sebebi ne olabilir? Elektrikler de gitmedi. Arada sırada da ram ışıkları sabit kalıyor ve pc donuyor. Aralarında bir bağlantı var mı? PC daha yeni 3 aylık.
Toplama Bilgisayar Monitor Sorunu
Agalar ben bir kasa topladım. Kendisini açtığımda sorunsuz çalışıyor ve klavye mouse hepsinin ışığı yanıyor ama monitöre görüntü gelmiyor. Bir şey bağladığımda hdmi yazıyor sonra yine görüntü gelmiyor. Ne yapabilirim?
PS5 Kayıt Dosyası Sorunu
Arkadaşlar ben bir gün önce PS5 aldım ve usb yöntemiyle de PS4'te olan kayıt dosyaları PS5'e aktardım. Benim PS4'te iki farklı hesabım vardı ve her hesapta da aynı oyunların farklı kayıtları vardı. PS5'te ise iki hesabımı da girdim ancak sadece bir hesaptaki kayıt dosyalarım gelmiş diğer hesapta oyunlara girdiğimde hepsi baştan başlıyor. PS4 sisteminde bir oyunun bir kayıt dosyası var, farklı hesapların kayıt dosyaları diye ayrılmıyor. Şimdi ben ne yapmalıyım?
İngiltere Vize Evrakları
Beyler ben öğrenci olarak vize başvurusu yapacağım ama turist vizesi 6 aylık. Birinci sorum online formu doldurdum ancak Türkçe sitelerde sponsor gösterme şartı var diyor, ben online formu doldururken sponsor var mı sorusuna yok dedim. Sıkıntı olur mu sponsor belirtmemem? İkinci sorum kalacak yer mevzusu. Ben aile evinde kalacağımı belirttim ama yine dediğim gibi farklı sitelerde otel rezervasyon belgesi istiyorlar falan diyor. Üçüncü sorum da online formda yazdığım sayılara göre mi para göstereceğim bankada yoksa belirli bir meblağa var herkes ona göre mi para gösteriyor?
Torrent Seed Etmiyor
Merhaba arkadaşlar, benim sorunum indirdiğim torrentlerin seed etmemesi. Belirli bir siteden indirdiğim torrentlerin hiçbiri seed etmiyor. Diğer sitelerdekileri ediyor. Bu siteyle alakalı ne yapabilirim, VPN kullanmam şart mı, sıkıntı nedir?
Photoshop 2022 Sayfa Açılmıyor
Photoshop 2022 indirdim fakat 16 x 12'den başka sayfa açılmıyor. Örneğin 1920 x 1080 bir sayfa açamıyorum. Açmaya çalışıyorum ama create dediğimde hiçbir şey önüme gelmiyor. Çözümünü bilen birisi söyleyebilir mi?
Pasaport Sorunu
Beyler ben geçen hafta öğrenci belgem ile pasaport başvurusu yaptım, şu an basım aşamasında.Ancak üniversiteyi dondurmaya karar verdim eğer dondurursam pasaport gelmez ya da geçersiz olur mu?Üniversite 2.sınıf ögrencisiyim
Üniversite Tavsiyesi
Beyler ben üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim ancak gittiğim bölümden memnun değilim.İş olanakları da pek az.Yabancı dillere çok yatkınım, okumak istediğim bölümler de hep diller üzerine olmuştur.Lakin benim İngiltere ve Almanya'da tanıdıklarım var.Bana hep bilgisayar oku ve buraya gel çok iyi iş imkanları var diyorlar.Bilgisayarı da okumak isterim ancak fenim 0. Matematikten sıkıntım yok hiç çalışmadan 30 net yaparım.İki sorum var.Şimdi ben dil okumaktan vazgeçtim ancak bilgisayar mühendisliği mi yoksa 2 yıllık bilgisayar programcılığı mı okusam diye düşünüyorum.İkısi de iş alanında kabul görür mü, aralarındaki farklar neler?İkinci sorum ise şimdiden başlasam feni fulleyebillir miyim?
Üniversite Tavsiyesi
Beyler ben üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim ancak gittiğim bölümden memnun değilim.İş olanakları da pek az.Yabancı dillere çok yatkınım, okumak istediğim bölümler de hep diller üzerine olmuştur.Lakin benim İngiltere ve Almanya'da tanıdıklarım var.Bana hep bilgisayar oku ve buraya gel çok iyi iş imkanları var diyorlar.Bilgisayarı da okumak isterim ancak fenim 0. Matematikten sıkıntım yok hiç çalışmadan 30 net yaparım.İki sorum var.Şimdi ben dil okumaktan vazgeçtim ancak bilgisayar mühendisliği mi yoksa 2 yıllık bilgisayar programcılığı mı okusam diye düşünüyorum.İkısi de iş alanında kabul görür mü, aralarındaki farklar neler?İkinci sorum ise şimdiden başlasam feni fulleyebillir miyim?
Bir ninjanın eli hayvan pençesi kadar sert olmalıdır. |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 177
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 14.650 (Bu ay: 426)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Sporların Gündemi