Ps5 Fiyat Bilgisi
Selamlar arkadaşlar, ps5 dijital sürüm,2 kol,orjinal dual şarj standı,1 TB M2 SSD ve 1 yıllık abonelik var tahmini fiyat ne eder. SSD hariç Gürcistan dan alınma.
Ordu İli Fiber
Selamlar,Ordu ilinde TTNET yada Süperonline fiber kullanan var mı ?
Fiber Hız Sorunu
Merhaba arkadaşlar,binada il müdürlüğüne sorduğumda aldığım cevaba göre gpon fiber mevcut,ama müşteri hizmetleri en fazla 100 mb alabilirsin diyor,il müdürlüğü 1000 alırsın diyor,online başvuruda da 1000 çıkıyor. Bunun sebebi nedir ? Bu arada süperonline 500 kullanıyorum ping yüksek diye değiştirmek istiyorum.
Süperonline Fiber Ping Değeri
Selamlar, süperonline fiber internetim mevcut,ama ping değerim 19 bu neden yüksek çıkıyor acaba,yada normal mi ?
Herkese selamlar,arkadaşlar ps5 için 4K monitör arayışındayım bu TWISTED MINDS TM32DUI marka ve modeli kullanan var mı aranızda, 32 inç 4K 144 hz ıps ekran.
Kaleci Ekipmanları
Selamlar arkadaşlar, halı sahada oynamak için kaleci ekipmanları alacağım,decathlon da kıpsta markası var,freysport dan eski ismi forma iste,bunlardan malzeme alan veya bu markaları bilen var mı ? Eldiven alt üst forma alacağım.
Merhaba, Epic Games'den One millitary camp oyununu aldım, oyunu başlattığımda Steam'den başlatmaya çalışıyor ve lisans yok hatası veriyor, çözümünü bilen var mı?
FC24 PSN KARDEŞLİĞİ
Arkadaşlar merhaba,ps5 de PSN kardeşliğinde FC24 sec hesapta ultimate girmiyor sebebi ne olabilir,yada bu işlem nasıl yapılacak.
Ryzen 3600x
Selamlar elimde 3600x işlemci var,kutusu fanı herşeyi duruyor kaça satabilirim.
MSİ RX 5700 MECH GP OC
Selamlar elimde MSI Radeon RX 5700 MECH GP OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı var garantisi 2 ay önce bitti,kutusu herşeyi duruyor,kaça satabilirim.
- Unutma..- Bizi eşit yaratan Allah, kimsede ne hak bırakır ne de ah.. |
Dost istersen Allah yeter. Evet o dost ise, herşey dosttur. Yârân istersen Kur'an yeter. Evet ondaki enbiya ve melaike ile hayalen görüşür ve vukuatlarını seyredip ünsiyet eder. Mal istersen kanaat yeter. Evet kanaat eden, iktisad eder; iktisad eden, bereket bulur. Düşman istersen nefis yeter. Evet kendini beğenen, belayı bulur zahmete düşer; kendini beğenmeyen, safayı bulur, rahmete gider. Nasihat istersen ölüm yeter. Evet ölümü düşünen, hubb-u dünyadan kurtulur ve âhiretine ciddî çalışır. |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.833
İkinci El Bölümü Mesajları: 179
Konularının görüntülenme sayısı: 26.710 (Bu ay: 657)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.804 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic