RPG MO. Pixel Art Online Rpg Oyunu
Oyun Adı: RPG MO.
Bir rpg oyununda olması gereken her şey ve fazlası var. Craft var, diğer oyuncularla etkileşim, eventlar, world bosslar var.
Item alım satımı, pazarcılık, PvP PvE hepsi var.
Silahlar, zırhlar, balıkçılık, büyücülük, çiftçilik bir ton içerik.
En güzeli grafikler pixel art ve çok tatlı. Tam kafa dağıtmalık oyun.
Steam'de oyun mevcut ayrıca mobilden de oynanabiliyor. Görselleri bırakıyorum. Bir bakın derim.. Türkçe dil desteği de mevcut. 9 senelik oyun ve sürekli gelişiyor.
Oyuna girenler altta filtreler bölümünde, kanallardan TR odasına abone olsun. Türkler orada konuşuyor :)
Bilgisayarda Neredeyse Hiç Bişey Kullanamıyorum!
Örneğin oyunun launcherını açıyorum oyunun karşı tataftan indirirken hata veriyor kapanıyor. Başka bi oyun bug report veriyor kapanıyor. Diğer bir oyunu deniyorum oyun çöküyor kapanıyor. Lol oynarken bile defalarca çökme yaşıyorum. Chrome’ da youtube izlerken hay aksi Hatası alıyorum ve her seferinde ayrı hata kodları veriyor. Aynı şekilde Edge’de de. Sfc scan now vs. Hepsini yaptım en son çare format attım. Windows 11’di, 10u yükledim. Düzelmedi, şaka gibi hala devam ediyor. Bilgisayarda öyle değişiklik yapmam en son kasperksy yüklemiştim.
notebook markası asus rog strix g18. 10 aydır sorunsuz kullanıyordum. Virüs girmiş olabilir mi? Tarattım bir şey çıkmadı. Veya bios’ta sıkıntı olabilir mi?
lütfen yardım
Ogame Himelia da Satılık Hesap
Ogame, Himalia Serverında satılık hesap.
9 söm, 9 ay. 120.000KM mevcut.
24 üyeli, wp gruplu aktif bir ittifakta.
Sınıfı:Kâşif
Detaylar fotoğrafta. Bütün gezegenlerde seviyeler aynıdır.
200 TL
Termal Macun Sonrası Sorun !
Merhaba , Acer İnspire 5100 model laptopumda termal macun değiştireyim dedim.
Fanı çıkardım, sonra yukarda solda ram gibi bişey vardı ne bilmiyorum onu çıkardım çünkü soğutucunun çıkması için önce onun çıkması gerekiyordu en son soğutucuyu çıkardım.
İşlemci ve ekran kartı üzerine üstüne termal macunu sürdüm kapadım her şeyi geri taktım.
Fakat şimdi bilgisayarı açıyorum çalışıyor fan dönüyor fakat ekrana görüntü gelmiyor.
Kaç kere söküp geri taktım ramleri değiştirdim bana mısın demedi. Termal macunları sildim tamamen öyle de çalıştırdım ama sorun devam ediyor.
Sizce nedendir? Fotoğraftaki işaretli parça nedir acaba onda mı sorun var ?
Şimdiden teşekkürler.
Yeni anahtarlar ?
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.286 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar