![onbaşı](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
İkinci el Bulova Harley-Davidson ne kadar eder?
Elimde bir adet ikinci el (sıfır ayarında hatasız) Bulova Harley-Davidson 76L171 saat bulunmakta. Bunu satmayı düşünüyorum ama nerde satabilirim kaç paraya satmalıyım ederi nedir merak ediyorum? Bilgisi olan var mı?
Android zamanla yavaşlama
Samsung Galaxy A52 almayı düşünüyorum bir süredir fakat aklıma takılan bir nokta var. Uzun zamandır Android kullanmıyorum en son kullandığım sürüm ya 5.0 yada 6.0 ve kullandığım cihaz da Z3 Compact idi. Sistem şiştikçe kullanım devam ettikçe sistemde takılmalar oluyordu zaman zaman, arayüzde ve uygulamalarda. Bunu iOS'ta yaşamadım. Sistem ne kadar şişerse şişsin çok stabil bir şekilde çalışabiliyor cihazlar. Cihazın işlemcisi de orta segment işlemcisi diye biliyorum ben bunu bir süre kullanıcam 2-3 yıl artık ne kadar kullanabilirsem bu süreç içinde bu işlemci yarı yolda bırakır mı, Android yoksa bu konuda kendini geliştirdi mi zaman geçtikçe takılmalar olmuyor mu beni bilgilendirebilecek Android'çiler var mı :)
Amoled vs IPS
Yeni telefon almayı düşünüyorum bu aralar 6s telefonum küçük ekranlı olduğu için daha rahat video, film izleyebileceğim kaliteli ve büyük ekranlı bir telefon istiyorum (oyunla işim yok maksimum 101, poker vs). Uzun süredir de iOS kullandığım için açıkçası önceliğim iOS ve öyle devam etmek istiyorum. Fakat daha önce hiç AMOLED deneyimlemedim gerçekten büyük fark var mı aralarında? Önceliğim kesinlikle ekran ve kamera, pili günü çıkartsa yeter. Aklımda Samsung A52 ve S20 FE var (problemleri baktım düzeliyor güncellemelerle veya SD versiyonu ucuza çıkarsa ki sanmıyorum), veya biraz daha üstüne katıp XR veya 11'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce ne tercih etmeliyim?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.214 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)