Evlilikte Ziyaretler Hakkında
Arkadaşlar Merhaba.
4,5 senelik evliyim.Size eşimle benim aramda olan bir durumu anlatacağım. Duruma göre kısa bir şekilde kim haklı, kim haksız cevaplarsanız sevinirim.
Ben mühendisim ve şantiyede çalışıyorum (12 saat mesai). Genelde pazarlarımız bile çalışmakla geçiyor. Eşimle biz X şehrinde yaşıyoruz. Eşimin Ailesi Y şehrinde, benim ailem ise Z şehrinde yaşıyor.
Ben ancak Bayramlardan bayramlara senede 1 hafta belki izin alabiliyorum. Eşim çalışmıyor ve 2 ayda bir belkide daha sık Y şehrine ailesinin yanına haklı sebeplerden dolayı gidip geliyor yani ailesini görebiliyor.
Ben kendi izin zamanımda ise Z şehrine önce ailemi görmeye gidiyorum belli bir süre kalıp Y şehrinde eşimin ailesini görüyorum. Yani eşimin ailesini de pas geçmiyorum.
Eşimin ailesini kısıtlı zamanımda bile gördüğüm halde bana önceliği onun ailesine vermemi söylüyor. Bende kendisine bak sen istediğin zaman görüyorsun aileni. Benimde hakkım diyorum benimde görmem lazım diyorum. Hak veriyor görmelisin diyor ama ona göre bu durumda 1 haftalık tatilin 2 gününü benim ailemde 5 gününü onun ailesinde geçirmeliymişim.
Bu evlendiğimizden beri böyle. Yani onun dediği şekilde olmuyor ama trip yiyorum, sıkıntı yaşatıyor bana ve ben bu yüzden artık izin falan kullanmak istemiyorum.
Ben bu duruma anlam veremiyorum. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum bana bir fikir verebilir misiniz ?
Yurtdışı alışveriş hakkında
|
Amerikadan Iphone Xs almak
|
|
Sorunmu var ??
|
İphone 5s internet sorunu acil.
|
|
Skype Hakkında
|
|
Ios 7 bakın bir lütfen
|
Meslek: Jeoloji Mühendisi
İlgi Alanları: PS3, Xbox, Apple, Ios, Samsung,
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.127
İkinci El Bölümü Mesajları: 186
Konularının görüntülenme sayısı: 39.703 (Bu ay: 685)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 180 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic