Yara bandı alıcam yardım
Arkadaşlar merhabalar, konudan bağımsız tüm parmaklarıma yara bandı sarmak istiyorum ondan yara bandı alıcam. şu ana kadar hayatımda hiç legal yoldan yara bandı almadım, ya evde vardı ya da dilrncilerden falan almıştım. şimdi uzın zaman olduğu için enflasyon ekonomi derken eskiden 1 tlye aldığım bu yara bandı şu an kaç para olmuştur? yarın metrobüse binerken köprüde dilenci bi teyze var ondan almayı düşünüyorum da soracağım soru: dilenciye zam gelmiş midir? ayıp olmasın şimdi... bi 5tl falan mı götürsem?
Konumsal Ses
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere, Apple'ın yeni güncellemesi ile birlikte; Konumsal Ses, (Spatial Audio) özelliğini kolayca kullanabiliyoruz. Ancak şuan bunu farklı yerlerde sanırım kullanamıyoruz. Benim sorum da bu yönde olacak. Apple'ın açıklamasına göre: Apple TV+, Hulu, and Disney+'ta gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Netflix ise şuan deneme aşamasındaymış. Sizce netflix'te bu özelliği ne zaman görebileceğiz.
+bu olayı oyunlarda da görmeye başlayacak mıyız sizce ne zaman ?
Amazon 5$ İndirim Kuponu
Video’yu izledikten sonra. 15 Ocak 2021 Tarihine kadar geçerli Amazon 5$ indirim kuponu.
Edit: Sadece Amerika Amazonu icin gecerli
Yaşlılar için telefon
|
JBL Everest Elite 750 Noise Cancellation 1850 TL
|
iOS 13.3 Tweak Rehberi
|
JBL 1500 Liralik Kulaklik
|
Bu bir Photoshop postudur
|
Orta Kulak Iltihabi lutfen yardim
|
iPad Pro 2 10.5 256gb 2500tl
|
ve Tanrı, onu yarattı... Andriy Shevchenko
Avrupa'da Yılın Futbolcusu FIFA Dünya'da Yılın Oyuncusu Ödülü Üçüncü Golden Foot UEFA Şampiyonlar Ligi En İyi Forvet Ballon d'Or |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 374
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 12.899 (Bu ay: 149)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 64 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun