Merhaba,
Lisans eğitimi sonrasında yaptırmış olduğum askerlik tecili 31 Aralık 2024 tarihinde bitecek. Aralık ayında askerlik yoklamasını yaptırıp ocak-şubat aylarında uzaktan tezsiz yl kaydı yaptırarak askerliğimi tekrardan tecil ettirmeyi planlıyorum. Uzaktan tezsiz yl ile askerliğimi en çok 1.5 sene tecil ettirebileceğimize dair internette bilgiler yer alıyor. Bu 1.5 senede tezsiz yüksek lisans eğitimini başarıyla bitirdikten sonra askerliği +1 sene daha uzatabiliyoruz diye birşeyler de okudum. Yani uzaktan tezsiz yl için toplamda 2.5 senelik bir askerlik tecilinden bahsediliyor. Bu bilgi ne kadar doğrudur? Net bir şekilde bilgisi olan varsa ve bilgilendirebilirse çok sevinirim.
Merhaba,
Lisans eğitimi sonrasında yaptırmış olduğum askerlik tecili 31 Aralık 2024 tarihinde bitecek. Aralık ayında askerlik yoklamasını yaptırıp ocak-şubat aylarında uzaktan tezsiz yl kaydı yaptırarak askerliğimi tekrardan tecil ettirmeyi planlıyorum. Uzaktan tezsiz yl ile askerliğimi en çok 1.5 sene tecil ettirebileceğimize dair internette bilgiler yer alıyor. Bu 1.5 senede tezsiz yüksek lisans eğitimini başarıyla bitirdikten sonra askerliği +1 sene daha uzatabiliyoruz diye birşeyler de okudum. Yani uzaktan tezsiz yl için toplamda 2.5 senelik bir askerlik tecilinden bahsediliyor. Bu bilgi ne kadar doğrudur? Net bir şekilde bilgisi olan varsa ve bilgilendirebilirse çok sevinirim.
Merhabalar,
İnşaat mühendisliği mezunuyum ve p3 puanım 88.64
Düz memurluk için bazı kadrolar bilgisayar işletmenliği sertifikası istiyor bildiğiniz üzere ya da ünv. veya lise eğitimi esnasında bilgisayar dersi almış olup bunu kanıtlamak gerekiyor.
Ben üniversitenin ilk senesinde '' BİL810- İnşaat Mühendisliğinde Bilgisayar Uygulamaları'' adında bir ders almıştım. Bu dersi bilgisayar sertifikası yerine saydırabiliyor muyum bir bilen varsa ve beni bilgilendirebilirse çok mutlu olurum.
İyi forumlar.
Askerlik - Memur ataması hakkında
Merhabalar,
Lisans mezunu bir mühendisim. Askerlik tecilim 30.09.2024 tarihinde bitiyor. Önümüzdeki 2024 temmuz ayında yapılacak lisans kpss'ye hazırlanıyorum.
Askerlik tecilimin bittiği gün, devlet o senenin son gününe yani 31 aralık 2024 tarihine kadar askerlik yoklaması için zaman vereceğinden dolayı askerlik tecili otomatik olarak 31.12.2024 olarak güncellenecek. Bu süreç içinde yoklama kaçağı olarak gözükmeyeceğim yani tecilim sene sonuna kadar uzatılmış olacak. (Öğrendiğim kadarıyla)
Ben 2025 mayıs celbini seçmek için askerlik yoklamamı 2024'ün aralık ayında yapacağım. Lakin 2024 kpss'de atanabilecek bir puan alabilirsem atamalar için yapılacak olan merkezi yerleştirmenin tarihi de gene 2024 aralık ayına denk geliyor olacak. Atanma vs. derken 2025 ocak-şubat ayında göreve başlıyor olacağım muhtemelen. Bu durumda mayıs celbinde askerliğe gideceğimden ötürü atanma durumumda bir sıkıntı oluşur mu? Oluşursa da bu durumu nasıl çözebilirim bilgili arkadaşlar varsa ve yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
İyi forumlar.
Saç serumu
|
kyk kredisi
|
Eskişehir Kyk
|
kompozisyon, makale, deneme vs..
|
ONAYLI SURETİ DURUMU
|
öğrenci bilgi formu
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.115
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.233 (Bu ay: 242)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 591 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar