İkon Medikal
Site İsmi: İkon Medikal
Link: www.ikonmedikal.com
Ünvan: İkon Medikal
Adres: Etiler Mh. 839. Sk. No:3A Muratpaşa/ANTALYA
Telefonlar: 05102208824
Tanıtım Yazısı:
İkon Medikal, sağlık sektörüne yönelik yüksek kaliteli medikal üniforma üretimi ve satışında uzmanlaşmış bir markadır. Doktor, hemşire, hasta bakıcı gibi sağlık çalışanlarının iş ihtiyaçlarına uygun rahat, dayanıklı ve şık kıyafetler sunmaktadır. İkon Medikal, hijyenik ve konforlu kumaşlardan ürettiği üniformalarıyla sağlık profesyonellerine en iyi çalışma koşullarını sağlamayı amaçlar. E-ticaret sitemiz üzerinden kolayca alışveriş yapabilir, medikal üniforma ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılayabilirsiniz.
Anahtar Kelimeler:
Medikal üniforma, sağlık kıyafetleri, doktor üniforması, hemşire forması, medikal tekstil, İkon Medikal
İkon Üniforma
Site İsmi: İkon Uniforma
Link: www.ikonuniforma.com
Ünvan: İkon Uniforma
Adres: Etiler Mh. 839. Sk. No:3A Muratpaşa/ANTALYA
Telefonlar: 0242 606 0 200 - 0532 350 27 07
Tanıtım Yazısı:
İkon Uniforma, iş elbiseleri ve üniformalar konusunda uzmanlaşmış, sektörde fark yaratan modern ve kaliteli çözümler sunan bir tekstil firmasıdır. Otel, restoran, sağlık, fabrika ve güvenlik sektörlerine yönelik geniş ürün yelpazesi ile müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedefler. İkon Uniforma, hem estetik hem de fonksiyonel tasarımları bir araya getirerek çalışanların iş ortamında rahat ve şık hissetmelerini sağlar. Web sitemiz üzerinden sunduğumuz ürünlerimizle müşterilerimize hızlı ve güvenilir hizmet sunuyoruz.
Anahtar Kelimeler:
İş elbiseleri, üniforma, restoran üniforması, güvenlik kıyafetleri, fabrika iş kıyafetleri, otel üniforması, İkon Uniforma
alan içini yuvarlak ile doldurma
Değerli arkadaşlar selamlar. sizden bir konuda çizim desteği isteyeceğim ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. umarım kendimi anlatabilirim.
Mesaj ekinde resim var. yapmak istediğimiz şu; tam bir kare tablo yapacağız. uzunluğu 50cm ile 60cm arasında herhangi bir değer olabilir. örneğin ; 50x50 , 53x33, 58x58... yani tam kenarları eşit olacak.
yine örnek resimde göründüğü gibi karenin kenarları oval. (gri alan yani) tablomuz bu şekilde kenarları oval şekilde olacak.
şimdi işin en önemli kısmı, yani yapmaya çalıştığımız; biz bu alanı 1,5 cm çaplı metal pul ile dolduracağız. bu pulların 4 mm içinde bir delik var(siyah nokta koydum). umarım resimden anlaşılıyordur.
SİZDEN RİCAM BUNU BANA RESİM OLARAK ATABİLİR MİSİNİZ? Ben bunu yuvarlakları eşit olarak alana yerleştiremedim. tüm pullar birbirine değecek ancak üst üste gelmeyecek şekilde alanı pullar ile doldurmam lazım. İşte o yüzden en başta kenar uzunlukları değişebilir dedim. Pulları düzgün yerleştirmek için belki kenar uzunlukları 3-5 cm uzayabilir, kısalabilir. ancak metal pullar sabit. yani elimizdeki pulların ölçüsünün ve pul üstündeki deliklerin ölçüsünün değişme ihtimali yok.
Eğer bana yardımcı olup bu resmi yapabilirseniz, ben de onu yazıcıdan çıktı alıp, tablomuz üzerine yapıştıracağım. daha sonra kağıt üstündeki pul yerlerine metal pulları çakacağım. burda çok önemli olan konu şu; yazıcıdan çıktı aldığımda gerçek boyutlarda çıkmalı.yani elimdeki pullar 1,5 cm çaplı olduğu için yazıcıdan çıkan kağıtta da yuvarlaklar 1,5 çaplı olmalı.
şimdi ben mesaja iki resim koyucam, bir tanesi yapmak istediğim tablo, ikincisi de daha önce yapılmış ölçüleri farklı başka bir örnek tablo.
Herkese selamlar. Ben ilk defa y.lisans konusuna ilgi duydum ve en iyi yorumları sizden alacağıma karar verip foruma geldim.
Ben 2 yıllık işletme okudum ön lisans notum 90 ve dikey geçişle açıköğretime geçip bitirdim ordaki notum 55...
Ancak yüksek lisansta ortalama almıyor ve son notu kabul ediyor yani 55.
Benimkisi bir hayal, bir umut. Mesleğim gereği TEZLİ y.lisans yaparsam çok fazla kazancım olacakmış. Okuldan mezun olalı tam 19 yıl olmuş. Yani eğitime uzak kalalı. Ancak kendime güveniyorum oturup 2 ay matematik çalışsam matematikte 80puan civarı alırım, türkçe konusunda da hiç çalışmaya gerek kalmadan 80 civarı alırım diye umuyorum açıkçası.
Benim bildiğim açıköğretim mezunları tezli yapamıyor daha doğrusu yaptırılmıyor. Bunun üstüne birde diploma notumun 55 olması var.
Şimdi bu aşamadayken benim TEZLİ yükseklisans yapmam bir hayal mi? Yoksa yolu yöntemi var mı?
Birşey dikkatimi çekti, Akdeniz ünv. başvuru sonuçlarına göz gezdirdim. Nerdeyse tamamında kontenjan kadar başvuru yapan olmamış. Bazı bölümlerde de hiç başvuru olmamış. Yanlış ta bakmış olabilirim bilmiyorum.
Herkese teşekkürler, yorumlarınız cevaplarınız için saolun. Herkese başarılar.
resim rengi değiştirme
Değerli arkadaşlar cevabınız için şimdiden teşekkürler. Ben bir tasarımcı falan değilim. Sadece bir konuda sıkıştım, internetten araştırdım ama kendi başıma çözemediğim için acil yardım almak üzere buraya geldim.
Bende bir tişört resmi var. Resim şu :
ben bu resimdeki renk değiştirmek istiyorum isteğim şu, aşağıya kopyaladığım resimdeki pembe rengi tişörtün kendisine, açık olan, yani gül kurusu gibi olan rengi de tişörtün yakasına ve kol bantlarına uygulamak istiyorum. bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
gördüğünüz gibi elimde iki kumaş var. aslında pembe olan, yani tişörtün tamamına uygulanacak resim zaten çok benziyor. onda sorun yok. ama açık renk olan kumaşın rengini yakaya ve kol bandına yapmaya çalıştığımda beceremiyorum, rezil ettim.
size bir örnek daha gösteriyim, aslında şunun gibi bişey olacak,
Şimdiden yardımlarınızı için teşekkürler.
google sitemi indexlemiyor
Konuyu bilen değerli arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Benim bir sitem var. mesela şöyle orneksite.com
Ben şuan 4. aya geldim, ama google sitemi "ornek site" yazdığımda veya "orneksite" yazdığımda göstermiyor. Sitemi sadece "orneksite.com" şeklinde aratırsam google da görüyorum. Yandexte bingte vs. diğer yerlerde tek kelimesini yazdığımda ilk sırada çıkmama rağmen google sitmeden hiç bir şeyi örmüyor.
Şimdiye kadar onlarca amatör site açtım. 10-20 gün sonra kelimeleri yazdığımda en kötü ihtimalle 3cü 5ci sırada çıkıyordum. Şuanda hiçbir sırada ve sayfada gözükmüyorum. Bu siteye 15bin dolar para harcadım. Her yerde kaydım var, google analiticks, merchant, addword... Reklam veriyorum herşey yapıyorum ama sitemi 4. ayımda halen indeklemiyor. Bu nedenle ben şimdi bazı firmalarla anlaşma yapmaya gidiyorum, insanlar doğal olarak sitemi googledan aratıyor ama site çıkmıyor ve çok çok kötü referans oluyor. kimse ....com şeklinde uzun olarak adres çubuğuna yazmıyor, direkt olarak aratıyor.
Bu konuda krizdeyiz, ne yapalım, nerden yol alalım, lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Sitem neden indexlenmiyor?
Konuyu bilen değerli arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Benim bir sitem var. mesela şöyle orneksite.com
Ben şuan 4. aya geldim, ama google sitemi "ornek site" yazdığımda veya "orneksite" yazdığımda göstermiyor. Sitemi sadece "orneksite.com" şeklinde aratırsam google da görüyorum. Yandexte bingte vs. diğer yerlerde tek kelimesini yazdığımda ilk sırada çıkmama rağmen google sitmeden hiç bir şeyi örmüyor.
Şimdiye kadar onlarca amatör site açtım. 10-20 gün sonra kelimeleri yazdığımda en kötü ihtimalle 3cü 5ci sırada çıkıyordum. Şuanda hiçbir sırada ve sayfada gözükmüyorum. Bu siteye 15bin dolar para harcadım. Her yerde kaydım var, google analiticks, merchant, addword... Reklam veriyorum herşey yapıyorum ama sitemi 4. ayımda halen indeklemiyor. Bu nedenle ben şimdi bazı firmalarla anlaşma yapmaya gidiyorum, insanlar doğal olarak sitemi googledan aratıyor ama site çıkmıyor ve çok çok kötü referans oluyor. kimse ....com şeklinde uzun olarak adres çubuğuna yazmıyor, direkt olarak aratıyor.
Bu konuda krizdeyiz, ne yapalım, nerden yol alalım, lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Manuel yüklenen modülü import edemiyorum
Herkese selamlar. Sıfırdan başlıyorum ve yardıma ihtiyacım var.
Python'un 3.10 olan son sürümünü yükledim. pycharm yükledim. Bazı küçük botlar yazmak için denemeler yapıyorum ve örnek kodları kullanıyorum. Kodlar içinde ihtiyaç duyulan modülleri, menü/ayarlar içindeki modül listesinden + butonunu tıklayarak ekliyorum. Hatta buna da gerek yokmuş, kodun üstünde imleci bekletince bu modülünü install et şeklinde bir yazı da çıkıyormuş zaten. (Eski versiyonlarda böyle şeyler yoktu)
Neyse işte böyle program içinden bulup yüklediğim modüllerde sorun yok. Ancak Ta-lib isimli modül burdan yüklenmiyor. Sitesine gidiyorum, python versionu ve 64 biti seçerek dosyasını indiriyorum. Sonra o dosyayı dizine atıp, pip insatall yapıyorum. buraya kadar herşey yolunda, düzgün yüklüyor, hata falan yok. Ama import etmeye geldiğinde modül bulunamadı hatası veriyor. İki gündür sıfır uyku ile bu sorunu çözmeye çalışıyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Python ve pycharmı en az yirmi defa silip kurdum. Bir sürü kodlar çalıştırdım. Ama olmuyor. Modulü install yapmak istediğimde bu modül zaten var uyarısı veriyor, ama import etmiyor.
Bu sorun dediğim gibi programın kendi içinde çektiğim modüllerde değil sadece dışardan dosya ile manüel yüklediğim modülde oluyor. Olayın en başında böyle bir belaya bulaşıp kaldım ve ilerleyemiyorum. Amacım kodlama hatalarına takılmak ve onları çözerken öğrenmekti ama ben aptal bir detaya takıldım ve asla ileri gidemiyorum
Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.
Yapamadığım bir tarih hesaplama kodu
Arkadaşlar merhaba. Ben acemiyim ve sitem için bir koda ihtiyacım var. Kodlar içinde boğuldum ve halen çözemedim. Bana bunun kodunu yazabilirseniz gerçekten sevinirim.
Umarım soruyu anlaşılabilir şekilde sorabilirim.
Kullanıcıdan işe başlama tarihini istiyorum. Sonra tarihe bakıp onun hangi yıl şartına tabi olduğunu ve eğer o şartı halen doldurmamışsa hangi tarihte doldurduğunu söyleyeceğim.
Şöyle örnekleyim ve bunun kodunu sizden rica edeceğim.
İşe başlama tarihi;
15/05/1980 – 15/06/1986 ise 30 yıl şartı var
17/06/1986 – 18/08/1990 ise 35 yıl şartı var
19/08/1990 - 20/10/2010 ise 40 yıl şartı var
21/10/2010 ile 31/12/2021 ise 45 yıla şartı var
Şimdi kullanıcının işe başlama tarihini iki farklı tarih üzerinden değerlendireyim:
Diyelim ki kullanıcı işe başlama tarihini 15/05/1981 yazdı. Yukarıdaki listeye göre 30 yıla ihtiyacı var. Bugün 2021 olduğuna göre kullanıcıya “YAŞ ŞARTINI TAMAMLAMIŞSINIZ TEBRİKLER” şeklinde cevap yazacağım.
Diyelim ku kullanıcı 09/09/2019 tarihini yazdı: İŞTE ÇÖZEMEDİĞİM YER BURASI. Şimdi kullanıcının 40 yıla ihtiyacı var. Ve bugün 2021 olduğuna göre kullanıcı şartı tamamlamamış . Şimdi kullanıcıya şunu yazacağım;
İhtiyacınız olan yıl “40” tır. Yapılan hesaplamaya göre bugün itibariyle 2 yıl olmuş. 38 yıl eksiğiniz var. Ve “09/09/2039” yılında yaş şartını tamamlayacaksınız.
Umarım açıklayıcı olmuştur. Ben bu işin içinden çıkamadım.
Herkese merhaba.
Apartman kapımızda KALE marka, kapı içine gömülü elektrikli kilit var. Şimdi kapıya OTOMATSAN marka dışa takılan otomatik kilit takıcam. Sorum şu; Kale kilittin kabloyu çıkarıp OTomatsana takmamda herhangi bir engel var mı? Yani elektrik az yada fazla gelirmi, sorun çıkarır mı?
Farzet burda çok muhteşem yazılar yazıyor ? |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.171 (Bu ay: 167)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama