Satılık CS2 Skinler
AWP Graphite - FN - Üzerinde 5k'lık parlak stickerlar mevcut
M4A1-S Muhafız - FT - Üzerinde 3k'lık parlak stickerlar mevcut
AK-47 | Frontside Misty FT - Üzerinde holo stickerlar mevcut
Belirlediğim bir fiyat yok. Teklif bekliyorum.
Satılık Skinler (awp-ak47-p250)
AWP | Hyper Beast (MW) - SATILDI
https://s.skinport.com/J1qvmlJ.jpg
AK-47 | Point Disarray (MW) - SATILDI
https://s.skinport.com/0D4Lkb0.jpg
P250 | Muertos (FN)
https://s.skinport.com/05xZlPJ.jpg
skinlerin üzerlerinde değerli parlak-holo stickerlar vardır.
fiyat belirlemedim teklif bekliyorum.
eft ile ödeme yapıldıktan sonra skin gönderilecektir.
iletişim: özel mesaj
netspeed tracert testi
Merhaba arkadaşlar ISS firmasını değiştirmeyi düşünüyorum geçmeyi düşündüğüm firmalardan birisi Netspeed, benim için ping önemli online oyunlarda çok önem oluşturuyor.
İstanbul veya Marmara bölgesinde yaşayan arkadaşlar rica etsem müsait olduğunuzda aşağıdaki ip adreslerine tracert testi yapıp sonuçlarını paylaşabilir misiniz. Teşekkürler şimdiden.
93.186.198.59
155.133.230.1
146.66.155.1
178.236.67.8
155.133.226.1
THH kararı ve firma avukatı tarafından cevap
Merhaba arkadaşlar,
N11.com sitesinde bir mağaza üzerinden mouse satın aldım mouse elime uymadığı için iade olarak gönderdim kabul etmediler bende cayma hakkım gereği tüketici hakem heyetine başvurdum ve 3 ay sonra hakem heyeti beni haklı bulduğuna dair karar gönderdi.
Hakem heyetinin raporuna göre mağaza savunma bile yapmamış bende dün mağazaya mail gönderdim hakem heyeti beni haklı buldu karar size de ulaşmıştır vs. diye onlarda şirket avukatına söylemişler meseleyi avukatın bana şöyle bir açıklamasını gönderdiler;
"Elektronik ürünlerin "Cayma Hakkı" dahilinde iade alınabilmesi için satın alınan ürünün kullanılmamış olması, orijinal kutusuna zarar verilmemiş olması, faturasının ve tüm tamamlayıcı aksesuarlarının ürün ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Alıcı, teslimden sonra malı özenle korumak zorundadır, cayma hakkı kullanılacaksa ürün kullanılmamalıdır. Aksi halde iade talebi müvekkil firma tarafından kabul edilmemektedir. Satın alınan ürün kullanılmış olup iade gerekçesinin de "ürünün eline büyük gelmesi" olarak ifade edilmesi birlikte değerlendirildiğinde ürünün kullanılmış olduğu ortada olduğundan cayma hakkı kapsamında iade alınması mümkün olmamaktadır. Eğer üründe herhangi bir ayıp ya da arıza var ise tarafımızca tespiti yapılıp ivedilikle tarafınıza yeni ürün gönderimi sağlanacaktır. "
Şimdi arkadaşlar hakem heyeti gereği karar lehime sonuçlandı hukuksal olarak haklı olan benim ve icraya vermeyi düşünüyorum firmayı sizce doğru yolda mıyım ve avukatın söylediklerinde haklılık payı var mıdır ?
Teşekkürler şimdiden.
Selam arkadaşlar,
VDSL2 Modem arıyorum şuan gözde olan modemler Keenetic Extra DSL ve Türknet'in sattığı Zyxel VMG8623-T50B bu modemleri kullananlar bilgi verebilir mi veya bunlar dışında modem kullananlar da kullandıkları modemi tavsiye edebilir.
Aradığım özellikler:
- Modem'e reboot attığında hızlı IP alabilmesi (Yukarda bahsettiğim modemleri kullananlar reboot attığında kaç dakikada IP alıp internete erişebildiğini yazabilirse sevinirim)
- Evin en ücra köşelerinde WiFi'dan kaç megabit hız alabiliyor ?
- LAN ile internete bağlandığında maksimum hız ve minimum ping (Mümkünse speedtest sonuçlarınızı paylaşabilirsiniz)
Şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
S> Butterfly Night - MW
Butterfly Night - MW - Float: 0.105
Bıçağımı satıyorum arkadaşlar.
Fiyat: 4.500 lira
Ödeme şekli Havale: Enpara, KuveytTürk
Buy Butterfly Night - MW
|
Satılık mainlik hesap
|
AliExpress ürün iadesi hk.
|
ZOTAC GTX 1060 Ekran kartı için 400W Psu Yeterli mi?
İlgi Alanları: Bilişim, Futbol
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 98
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 20.564 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar