VueScan tarayıcı programını açınca oturum kapanıyor?
Bu programı kullanan var mı? neden olur bu.
Format attım bilgisaayara ama bu programı bi türlü çalıştıramıyorum?
sürekli bu hatayı alıyorum.
daha doğrusu tara/önizle yazısını tıklayınca windows oturumu kapatıyor
Asus N13219 ekran kartı driver xp arıyorum?
EAH4350 Asus'un bu N13219 ekran kartı driver'ını arıyorum. bulabileceğim bi yer var mıdır?
EAH4350 SILENT/DI/1G D2
bu kart:
//
Merhaba. Bu modemi kullanıyorum, harici 2 TB diskim var, modemin arka yüzünde USB girişinden taktığım Flash bellek ya da bu harici diskimi PC'den nasıl görebilirim?
Facebook mesaj bildirimi var ama mesaj yok???
Ya çıldırttı beni kaç gündür mesaj var görünüyor.. tıklıyorum mesaj kısmına mesaj falan yok neden böyle oluyor? bilen yaşayan çözen var mı bu sorunu?? İstekler kısmına da bakıyorum orda da yok bişey.. ama 4 mesaj bildirimi var..
Masaüstü web taraycı ile giriyorum. Firefox da Google Chorme da aynı sorunu yapıyor..
Merhaba..
Bu cihazla ilgileniyorum da bilgisi olan var mı? Şu an nereden satın alabilirim? Baktım nette ama bulamadım.
Bu ya da buna benzer tutma yerinde kontrol tuşları olan bir model de olabilir. Samsung, Rowenta, Philips... 1000 TL civarı bir şeyler bakıyorum.
...
Floppy Disk sorunu? Disketleri okumuyor?
Eski bir PC vardı onla uğraştım biraz. Win7 kurdum ama Floppy Disk görünmesine rağmen içine disket koyduğumda ''bir disk yerleştirin'' diyor sürekli. Bunun çözümü var mıdır? 2 farklı cihaz denedim ikisi de aynı hatayı veriyor. Disk okuyucular sağlam durumda eminim.
TTNET Upload hızını tekrar artırmış
https://mega.nz
|
mesaj sayısı ile ilgili
|
www.banggood.com için bilgi isteği?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 751
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 77.670 (Bu ay: 982)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 360 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware