Ekran Kartının Arka Tarafında Eksik Devre Elemanı
Merhabalar dostlar... Sistem toplamak için girdiğim serüvende hepsiburada satıcılı ASUS DUAL RX 6600 elime geçmiş bulunmakta. Henüz poşetinden dahi çıkarmadığım kartı incelerken sanki kartın arka yüzündeki devre elemanında eksik bir komponent gördüm. Notebook kullanıcısı olarak sistem parçaları tam olarak gelmediğinden arıza için takıp deneme fırsatı da bulamadım. Görsel ekliyorum, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim:
15-20K Arasında F/P Sistem Tavsiyesi
Herkese selamlar hürmetler... İş yoğunluğumun arasında malum kasım indirimleri de yaklaşıyorken kasa toplamaya heves ettim. Yalnız başlıkta belirttiğim gibi üzerine monitör ilavesi olacağından bütçem biraz kısıtlı. O sebepten fiyat performans açısından cazip sistemlere yöneldim. Hazır sistemlere bakıyorum ama henüz içime sinen olmadı.
Ana hatlarıyla Ryzen 5 5600, B Series, RX 6600 üçlemesiyle bir iskelet düşünüyorum. İstediğim fiyat skalasında genel olarak 5500 ve A Series için stok sistemler var ancak yeterliliği çok düşürmek istemiyorum. Hatta belki indirimde güzel fırsatlar yakalarım diye gönül gezdiriyorum :]
Yakın zamanda toplamış olanlar ve benim gibi kovalayanlar varsa desteklerini rica ederim değerli forumdaşlar
Toshiba 32LL3C63DT Smart TV İnternet Problemi
Aşağı yukarı 1 aylık olan Toshiba 32LL3C63DT cihazımda ağ sorunu çıktı. Youtube'da video izlerken televizyon kapanıp açılıyor ve bir daha internete bağlanmıyor. 3 kez başıma geldi, o noktadan sonra tek çözümü fabrika ayarlarına döndürerek bulabildim ama takdir edersiniz ki bu da sürdürülebilir bir şey değil... Akabinde birkaç farklı yöntem denedim; Wi-Fi ayarlarından 2.4 - 5 arası otomatik geçişi kapatmak, hızı 2.4'te sabitlemek ve Wi-Fi güvenlik protokollerini değiştirmek gibi lâkin çare olmadı. Benzer bir sıkıntıyla karşılaşan var mı acaba? Ya da konuya vakıf arkadaşlarından destek olacak varsa çok sevinirim. Yoksa tek çarem yazılım atmak ya da servise başvurmak gibi görünüyor.
Geçen gün nenemin evine ziyarete gittiğimde televizyondaki Show, TV8, NTV gibi kanallarda sinyal olmadığı fark ettim. Manuel ekledim; otomatik aramayı, şebeke aramayı denedim olmadı. Sonra uyduyu komple kaldırıp yeniden ekledim sonuç yine aynı... Son çare fabrika ayarlarına dönüp 12380 V 27500 üzerinden tekrar arama yaptım. Şimdi de TRT listesi ve çoğu ulusal kanalın euro olanları eklendi ama hiçbirinin normal hali yok. Hatta eksik kanallar da var. Sorun ne olabilir? Yapabileceğim bir şeyse halletmeye çalışayım yoksa cihazı yenileyeceğim. Eski sistem malum, devamlı manuel olarak pın pın uğraşılmaz bununla.
Receiver: TEMPO 14100 FTA
Tek Uydu Kablosuyla 2 TV Seyretmek
|
Yarın kendiniz için bir şey yapın
|
İşsizlik minimalize edilebilir mi?
|
'Fatura işlem bedeli' hakkında nabız yoklaması
|
Alaska'da yaşamak ister miydiniz?
|
Elektrik kaçağı şüphesi!
|
Industrial Engineer ASUS Prime B450M-K II // AMD Ryzen 5 5600 // ASUS DUAL Radeon RX 6600
// T-Force Delta TUF RGB 2x8 // MSI PSU MAG 550W // Dark GT PRO + ASUS ROG G550JK |
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.280
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.471 (Bu ay: 363)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.194 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar