Merhabalar, çek kazana yeni kampanyalar gelmiş. 30 tl falım ve first sakız alımına 30 tl yakıt puan var. Katlı şekilde katılabiliyorsunuz ve totalde 90 liralık falıma 90 tl, 90 liralık first sakıza da 90 tl yakıt puan veriyor. En yaygın satın alım noktası Tarım Kredi koop mağazaları. Detaylara uygulama içinden ulaşabilirsiniz.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NK5MW7?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9#preload_1680328237208
Ürün hakkında çok yorum yapamayacağım. Amd olanını kullanıyoruz 2 ay önce almıştık. Ram takviyesiyle çok güzel bir hale geldi. Çok büyük beklentiler olmasın 4gb vram olduğu için ama 6 aylık fiyat geçmişinde en düşük fiyatta duruyor. Primea özel olduğu için belirtmek istedim. Ayrıca maximum hariç 6 taksit, maximum karta 9 taksit vade farksız tapılabiliyor.
Merhabalar. Hepsiburadada c4u ürünlerinde %40 indirim var. 4gb 4k destekli android box için fiyat çok güzel bir orana düşüyor. 669 liraya düşüyor. VOLVO koduyla sipariş verirseniz 50 lira da papel iade ediyor. Premium hesabınız varsa 15 lira da papel geliyor totalde 604 liraya geliyor. Şubatta öde kampanyasıyla da alınca gerçekten bedava oluyor. Youtube yorumları da gayet güzel.
Delta 6010 Ağırlık Çalışma Sehpası 692TL Amazon
Brita Marella XL + 3 filtre 229TL
Bi kaç haftadır alma niyetim vardı ama bu fiyata hiç denk gelmemiştim. Tek filtrelileri bu fiyata satılmakta. Gratis uygulamasından gratis kart oluşturabiliyorsunuz. Kartlara vade farksız 9 taksit de yapıyor. Axess hariç.
Aşımsız internetli paketler ?
c++ hakkında bir sual.
arkadaşlar merhaba, henüz çok yeniyim kodlama ile. internette dolaşan bir oyun hilesinin hazır projesi vardı. compile ederken birden fazla hata ile karşılaştım aşağıya ekran görüntüsü atıyorum, kütüphaneleri prpjenin içine aldıktan sonra mı düzenlemeliyim ? dediğim gibi henüz yeni olduğumdan nereden başlamalıyım sizce ? belirteci nereye eklemem gerekiyordur ?
Çatı su izolasyonu önerisi
|
Akşam vakitleri internet gitme noktasına geliyor.
|
Eken H5s Plus kayıt problemi
|
Son Giriş: 18 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.622
İkinci El Bölümü Mesajları: 27
Konularının görüntülenme sayısı: 29.077 (Bu ay: 229)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.809 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar