Durumlar çok kötü. Her şeyi panik ortamı olmasın diye saklıyorlar. Hiçbir şey şeffaf değil. İtalya günde 5bin - 10bin vaka gösterirken herkes şaşırıyordu, italya şuan başa çıkabildi. Kriz yönetimini halktan saklayarak değil, doğrularla halkı bilinçlendirdi. Rahmetli dedemi defnettikten sonra toprağa yerleştiren beyaz tulumlu kişiler üstlerini çıkartıp yaktılar. Ölüm raporu ise yüksek tansiyon gibi şeyler yazıldı. Yakın zamanda Fahrettin bakan demiş ya semptom gösterenleride açıklayacağız. Hepsi yalan. insan bizzat başına gelmeden inanamıyor. Sizleride bilgilendirmek istedim.
Hastaneye ulaşamıyorum ! Fişini çekmişler telefonun
Covid teşhisi ile hastaneye kaldırılan dedem var. Gitmeden önce iyidi gittikten sonra ilaç yüklemesi, vitamin yüklemesi yapmışlar. E nabız üzerinden baktık şok olduk. Bütün değerler tavan yapmış. Olması gereken değerlerin 50 katına kadar çıkmış. Adamların organları iflas etmiş. Yoğun bakımda ölmesi bekleniyor. Başka şehirde ne hastaneye yoğun bakım odasına alıyorlar nede arayıp ulaşabiliyoruz. Hastanenin tek bir numarası var ve ulaşılmıyor. Çerkezköy devlet hastanesi. Gidemiyoruzda çevremiz yakın temasta olduğu için karantinada. Haksız kazanç sağlayan hastane çalışanlarına Allah aynı acının beterini yaşatsın.
Aylık taksidini ödeyebildiğim ürünü neden alamıyorum ?
soru 1: Örneğin alacağın ürünün fiyatı 12k, 12 taksitle aylık 1k verebiliyorken neden kartta en az 12k olma koşulu var ?
soru 2: Bankalar maaşının yaklaşık 4 katı limit veriyor. Gününüz türkiyesinde ortalama iyi bir maaş alabileceğin 8k dersek banka 40k versin hadi en fazla. Evlenenler televizyon, koltuk, beyaz eşya vesaire nasıl alıyor bu kadar az limitle ?
kedi evde tek basina 9 gun kalabilir mi ?
|
Caddebostandaki martı scoterlere binen var mı ?
|
İphone appstore bu fake mail dolandırıcılığı mı ss li
3 boyutlu dusunmeyi gelistirme
|
bu tip sorular nasil cozuluyor ? matematik
|
uzaktan 2 kisi ayni filmi birlikte nasil izleyebiliriz
|
istanbullular burasi neresi
|
Im all in is not the game you play Go so hard everyday |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.823
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 21.671 (Bu ay: 320)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 784 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic