Öncelikler merhabalar,
Uzun zamandır Mi Band kullanıcısıyım. Bileklik değil de saat görünümünde bir cihaz arıyorum. Bütçem çok yüksek değil. Fiyatını hak eden ve sorun yaşamak istemediğim bir akıllı saat arıyorum.
Çok farklı bütçelerde ürünler var. Max 650 civarı verebileceğim.
Farklı fiyat aralıklarında düşündüğüm modeller şunlar; haylou Solar LS05, Xiaomi Mi Watch Lite ve Realme Watch S.
Önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
WiFi Gözükmüyor Yardım !
Öncelikle merhabalar,
ASUS FX503VD E4045 Laptop kullanıcısıyım. Kablolu bağlantımda bir sorun yok fakat WiFi ile bağlandığımda sağlıksız bir bağlantı kuruyordum. Sürekli olarak kopmalar yaşıyordum. ASUS'un sitesinden WiFi driverı indirdim bir sorun gözükmüyordu. Kapattım PC yi ertesi gün açtığımda WiFi hiç gözükmüyor. Ne Aygıt Yöneticisinde ne İnternet ayarlarında. Çeşitli Driver sildim kurdum fakat hala sorun devam etmekte. (Tuş takımı üzerinde WiFi işareti yok. FN ile kapat aç yapılamıyor yani). Yardımcı olur musunuz lütfen?
Şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle Merhabalar,
SS Artic 3 kullancısıyım. SS Engine 3' de FPS Oyunlarda daha iyi ses kasabilmek için önerdiğiniz bir equalizer ayarı var mı acaba? Sanki iyi ses alamıyorum gibi geliyor. Forumda bir arkadaştan Realtek progrmanı kaldır önerisi gördüm. Kaldırmalı mıyım?
Şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar.
Öncelikle Merhabalar.
Epic Games üzerinden Detroit Become Human satın aldım. Fakat ilk açtığımda oyunun giriş ekranında donma sorunu karşılaşıyordum. Ardından çok araştırdım, Uyumluluk kısmında Win7 ve Yönetici olarak çalıştır gibi özellikleri değiştirdim. Bu sefer açıldı fakat 5-10 Dakikada bir sürekli yanıt vermiyor hatası ile karşılaşıyorum. Farklı farklı çözümler denedim fakat bir türlü çözemedim. Net bir çözüm hiç bir forum veya sitelerde yok.Ve 10 oyuncudan 8 i bununla karşılaşıyor sanırım.
Oyunu gerçekten oynamak istiyorum fakat gerçekten oynanmıyor. Bir çözümü olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
Tek Kimya 1 olsa....?
|
Meslek: http://www.donanimhaber.com
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.740 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar