m2 sdd konusunda yardım lutfen !!!
b450 s2h anakartım var. M.2 sdd aldım pc normal çalıştığında m.2 ye bişeyler yükleyip kaldırabiliyorum. Ama windowsu m2ye yüklemeye çalışığımda kurulum aşamasında m.2 yi görmüyor buna yardımcı olabilcek varmı.
Arkadaşlar gigabyte b450m s2h anakart var. m2 sdd aldım güzelce taktım bilgisayar çalışır iken m2 yi görüyor hatta içerisine bişeyler yükleyebiliyorum çalışıyor. Ama kurulum esnasında gözükmüyor. Hatta diğer disklerin kablolarını çıkardım yine görmedi lütfen yardım edin.
b450m s2h m.2 sdd aldım kurulum esnasında görünmüyor!!!!
Arkadaşlar gigabyte b450m s2h anakart var. m2 sdd aldım güzelce taktım bilgisayar çalışır iken m2 yi görüyor hatta içerisine bişeyler yükleyebiliyorum çalışıyor. Ama kurulum esnasında gözükmüyor. Hatta diğer disklerin kablolarını çıkardım yine görmedi lütfen yardım edin.
YARDIMM B550M PRO-VDH WIFI Yardim
Merhabalar bu anakarti aldım ve ryzen 7 5800x 3d model işlemci aldım ve bana bios güncellemesi yapmadan calismayacaginj söylediler neyse dizdim hersey tamam başlattım bilgisayarı flaş diske kopyaladım son ürün bios u da taktım direk bios ekranı geldi zaten oradan usb to butonuna bastim şuan ekrana hiç bir şey gelmiyor ne yapabilirim kaldım öyle
Fx8370 için en iyi ekran kartı?
İşlemci fx8370 dar boğaz yaşamamak için ve rise online oyunu için hangi ekran kartını tercih etmeliyim arkadaşlar
Arkadaşlar kolay gelsin şuan sistemim fx8370 takılı., dar boğaz yaşamamak için en iyi ekran kartı ne takmam lazım knghit online ve rise online oyunlarda max fps almak istiyorum
4 haneli numaralara mesaj gönderemiyorum yardimm
Arkadaşlar s20 fe telefon aldım
4 haneli numaralara mesaj gönderemiyorum
Ayarlar Uygulamalar özel erişim premium metin mesajlar bölümüne giriyorum hiç bir uygulama premium metin mesaj servislerini kullanamaz diyor
Bilen varsa yardım edin arkadaşlar sagolun simdiden
2008 1.4 dizel hakkın
1.4 dizel elegant 2008 model almayı düşünüyorum
benzinli elegant ile dizel elegant arasındaki farklar nedir
otomatik alacağım ve kaç vites şanzuman arıza veren bir şanzuman mı
yardkmcı olabilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim.
S10e 960 fps kayit nasıl olur
|
Değişik bir ariza yardım lutfen
|
Hasırttı blackboard |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 628
İkinci El Bölümü Mesajları: 68
Konularının görüntülenme sayısı: 15.501 (Bu ay: 144)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar