Ekran Kartı Yükseltmesi
Merhaba ekran kartımı ve işlemcimi yükseltmek istiyorum. Halihazırdaki sistemim:
Asus A320M-K Anakart
Ryzen 5 2600
16 GB Ram
RX570 4 GB Asus Expedition
Powersupply 500W olmalı tam hatırlamıyorum
İşlemcimi ryzen 5 3600'e yükseltmeyi düşünüyorum. Ekran kartımı da buna göre yükseltmek istiyorum. Hangi ekran kartını tercih etmeliyim. (Amd ekran kartı olursa daha iyi olur çünkü monitörüm freesync destekliyor) Lakin hem r5 3600 hem de ekran kartı konusunda tereddütlerim var. Darboğaz olur mu? Anakartım ve powerım yeter mi?
Merhaba 15 bin ₺'ye kadar notebook tavsiyesi verebilecek var mı? Bu fiyata kadar olan notebooklar bilgisayar mühendisliği öğrencisinin yapacaklarına sıkıntısız yeterli gelir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Ntoskrnl.exe Mavi Ekran
Merhaba, bilgisayarımda mavi ekran aldım. Şu ana kadar ilk defa başıma geldi ancak tekrar olmasını istemiyorum çünkü önemli bir zamanda giderse başıma iş açar. Minidump dosyasını bluescreenview ile açtım karşıma alttaki görüntü çıktı. Biraz araştırma yaptım ancak kesin bir çözüme ulaşamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tarayıcımda Çıkan Reklamlar
Tarayıcımda herhangi bir şey arattığımda birkaç saniye bekledikten sonra arattığımda çıkan sonuçların hemen üst tarafında bunlar listeleniyor. Adwcleaner gibi çeşitli programlar kullandım ancak bir işe yaramadı. Ne yapmalıyım?
Asus Rog Strix RX570 Test Değerleri
İkinci el alacağım bilgisayarda ekran kartı olarak Asus Rog Strix RX570 4 gb var. Hangi testleri yapmalıyım ve değerlerinin normal olup olmadığını nasıl anlarım?
Bu İki Ramin Arasındaki Fark Ne
Bu iki ramin arasında rengi hariç bir fark var mı sizce?
Longline LNGSODDR421338GB 8 GB DDR4 2133 Mhz Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Acer Predator Helios 300 FPS Problemi
Whatsapp Fotoğrafları Toplu İndirme
|
Xbox 360 Controler
|
Beats Kulaklık Alacağım Yardım
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.263
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 16.546 (Bu ay: 152)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.863 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor