Türknet'in mevcut aboneyle dalga geçmesi
Merhabalar,
Yaklaşık 1 ay önce binamıza kadar fiber geldi. Bina içerisinde fiber kutusu da var. Önce yeni abone olan üst komşumuza bağlandı. Hem de 650 mbps. Sonra ben 2 hafta boyunca mail attım, aradım vs. Sürekli olarak mevcut abonelere dönüşüm başlamadı, yakında duyuracağız diyip oyaladılar. Şimdi de alt komşuya bağlamaya geldiler. Forumda pek çok kişi aynı sorunu yaşıyor gördüğüm kadarıyla. @TurkNetDestek buraya da lütfen gelecek haftalarda duyuracağız yazmayın, kaç gündür bekliyoruz bir şey yok ortada. Biz enayi miyiz bekliyoruz? Madem 2 günde bağlanıyor bize de bağlayın. 38060070 numaralı ticket'ta da belirttiğim gibi 2 gün içerisinde bana da bağlanmazsa ya mileniye ya netspeed'e geçeceğim.
Türknet mevcut aboneye 20mbps, yeni aboneye 1000mbps veriyor
Merhabalar,
3 yıldır Türknet kullanıyorum. 2 hafta önce binamıza fiber bağlantı kurulumu yapıldı. Yeni abone olan üst komşumuza fiber bağlantı çekildi, modem verildi. Üstüne 6 aylık 1000 mbps paket tanımlanmış normal paket fiyatına.
Ben 3 yıldır kullanan abone olarak 20 mbps bakır kablo kullanıyorum, müşteri hizmetlerine yazdığımda mevcut aboneler için dönüşümün başlamadığı cevabını alıyorum. Böyle saçma bir şey olabilir mi? Aboneliğimi iptal edip tekrar abone olayım o zaman ne saçma iş.
Tam şu anda üst komşum 650 mbps alıyormuş, ben de 20mbps alıyorum aynı fiyata.
AOC C24G2U vs Samsung CFG73
|
|
RTX 2060 ve GTX 1660 Ti arasındaki fark değer mi ?
|
iPad Pro 10.5 USB Çalışmıyor
|
iPad Pro 10.5'e kalemi yapıştırmak ?
|
iPad Pro 10.5 iOS 12 'ye güncellenmeli mi ?
|
|
Hacettepe CS gelecekler toplanıyoruz
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 649
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 12.683 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 436 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar