5500 e kadar telefon tavsiyesi
Merhabalar yaklaşık 5500 tl kadar bir bütçem var önceliğim kamerasının düzgün olması özellikle de ön kamerası
oyun oynamayacağım ama video izlerim kaliteli bir ekran iyi olur o yüzden ama asıl önceliğim değil bu fiyat aralığındakilerin hepsi tatmin eder o yüzden :D
bunlardan yola çıkarak samsung s20fe düşünmüştüm ama bir kaç yorum ve video da ön kamerası çok iyi değil denmiş sizce doğru karar olur mu yoksa alternatif bir model mi bakmalıyım eğer ön kamerası aynı ise daha düşük bir modele de bakabilirim a52 vs gibi
Oyun tavsiyesi
Merhabalar bir oyun arıyorum da direk bir hikaye olarak değil de hem kendi ordumu kurabileceğim hem ordunun bir mensubu olarak savaşta yer alabileceğim bir oyun arıyorum daha doğrusu hem strateji de bulunsun hem savaşabileyim bunu istiyorum çok duydum ama hiç oynama fırsatım olmadı mount and blade bu tarz bir oyun mu başka bir öneriniz olur mu
geforce now hesap
merhabalar gamesatıştan geforce now alan var mı güvenilir mi yoksa bir süre sonra patlıyor mu kulanan oldu mu yardımcı olabilir misiniz
İpad ve GeForce now
İpadde GeForce nowı deneyen oldu mu USB
ile gamepad bağlasam kullanabilir miyim
Yeni ipad
Merhabalar yeni ipad aldım da 2 sorum olacaktı
1-uygulama önerisi yapabilir misiniz şunu indir dediğiniz neler var
2- bir de ders çalışırken powerpoint uygulaması üstüne yazıyorum notabilty almak işimi görür mü ekstra bir şeyler katar mı bu yeterki mi
hangi ipad alınmalı
|
yeni nesil ipad vs ipad air 3
|
vergiler ve ps4 fiyatı
|
|
Hangi ipad ne zaman alınmalı
|
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: basketbol futbol
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.250
İkinci El Bölümü Mesajları: 64
Konularının görüntülenme sayısı: 22.852 (Bu ay: 168)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 308 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun