S7 su tankı
yaklaşık 4 yıldır kullandığım s7 robot süpürgenin su tankı kirlendi. Açılabiliyor mu yoksa yenisini mi almak gerekiyor. Bu sorunla karşılaşan var mı daha önceden?
Yeni araç almayı düşünüyorum
2009 Clio III 1.5 manuel aracımı satıp eşimin de sürebileceği peugeot 208 1.2 puretech allure 2016 otomatik model araç almayı düşünüyorum. Bazı modeller de otomatik park varken bazılarında yok. Donanım farkları başka varmı bilen kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.
Farklı bir araç tavsiye etmek isteyen olursa önerilere açığım. Araçtan beklentim haftanın 2-3 günü ben kalan günlerde de eşim kullanacak. İstanbulda Çekmeköy-Şile arasında daha çok kullanılacak.
İstanbul üni klasik arkeoloji
2. Üniversite olarak İstanbul üniversitesi klasik arkeoloji için çalışmadan sınava girdim 470k sıralamam var. Sıralamaya bakınca klasik arkeoloji yerine tarih öncesi bölümü geliyor gibi görünüyor. 2007 yılından beri üniversite sınav sistemi ve tercihlerle pek ilgim olmadığı İçin bu konuda bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar sizce klasik arkeoloji gelme ihtimali nedir. Önümde ne kadar sayısalcı ve sözelci olabilir.
Netspeed mi Türktelekom mu?
Türktelekom altyapısıyla daha hızlı netspeed mi yoksa daha düşük hızda aynı fiyata Türktelekom mu seçmeliyim. Şimdi kafamı kurcalayan iki konu var iki firma modemi kendisi veriyor. Netspeed modemden ücret talep etmiyor, Türktelekom ücret alıyor. İki firmanın verecekleri modem ne kadar başarılı performans alırım. Son konuda Çekmeköy cumhuriyet mahallesinde oturacağım İçin özellikle de netspeedde kopma hız düşmesi vs olurmu kafamı kurcalıyorlar. 1-2 gün içerisinde kararımı verip başlatmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hangi ocak tipini seçmeliyiz
Arkadaşlar camlı ve klasik ocaklardan hangisini seçmek daha mantıklı? Özellikle camlı ocakların olumlu ve olumsuz yanlarını belirtirseniz sevinirim.
Trendyol kuponlar hakkında
yeri tam olarak neresi bilmediğim için buraya açtım arkadaşlar. Trendyolun verdiği kuponları aynı anda kullanamıyorum, bu kuponları birleştirme ya da aynı sepette kullanma imkanı varmıdır?
İhlas finans hakkında
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta yazdığı gibi ihlas finansta babamın bir miktar parası kalmış. 2011 yılında taksite bağlanmış 2012 yılında da biteceği öngörülmüş. Lakin 2 ay ödedikten sonra ödememeye başlamışlar. Ben o zamanlar gerek üniversite sebebiyle mezuniyetimle de ailemden uzak çalışma hayatımdan dolayı bu süreç ile bilgim yoktu. Geçen hafta babam gibi madur olmuş Arkadaşı dava açıp alacağını aldığını öğrenince bizde dava açalım diyince araştırmaya başladık.
şimdi asıl sorum şu bu süreç boyunca ihtar vs girişimde bulunulmamış sadece firma telefonla aranmış bugün yarın diye diye bu zamana kadar gelinmiş. Dava açtığımızda gecikme faizi ile alınır yoksa sadece sözleşmede geçen miktar mı alınır.
bahsettiğim avukat siz ihtar çekmediğiniz için gecikme faizi alamaz, gecikme faizi ihtar çekildikten sonra işler diye açıklama yaptı.
kardeşim de bu süreç içerisinde tanıdığı il dışında olan avukat arkadaşına sorduğunda gecikme faizi alırsınız diyor.
iki farklı avukat iki farklı durum sözkonusu. Bu konuda bilgi verecek bir arkadaş varmı aramızda.
Canon E414 Yazıcı
Ben bu yazıcıyı vatandan almayı düşünüyorum. Aylık 100-200 sayfa fotokopi çekicem. Kullanan varmı bu yazıcıyı? Kullananlar tavsiye edermi?
Yeni bir dolandırıcılık vakası olabilir
Bugün eşime gösterilen bir wp mesajı, mesaj uzun olduğu için ekran görüntüsü yerine metni kopyala yapıştır yaptım. İsim ve numarasını sildim. O da bana sordu bir araştırırmısın diye. Ben böyle bir habere denk gelmedim. Sis böyle bir şeye denk geldiniz mi?
Elaman Aranıyor.
OPPO AKILLI CEP TELEFONU URETIMI YAPACAK FABRIKANIN KURULUYOR OLMASI NEDENI ILE BU ISTE CALISACAK ISCI ARKADASLARIMIZ ARANMAKTADIR.
BU IS ICIN 30 YASINI GECMEMIS ASKERLIGINI TAMAMLAMIS MESLEK LISESI MEZUNU BAY ARDASLARIMIZ ARANMAKTADIR. CEVRENIZDE BU POZISTONA UYGUN IS ARAYAN ARKADASLARIMIZ VAR ISE ILE ILETISIME GECEBILIRLER. A***T O*****R :
ISYERI ADRESI:
TUZLA KOPRUSU YAKINI E-5 GUZERGAHI OLACAKTIR.
ILK ETAPTA 150 KISI EGITIM VERILMEK UZERE ALIM YAPACAK VE SONRASINDA HEDEFLERI 450 ve 800 E KADAR CALISAN OLACAKTIR.
HEDEFLERI SUBAT AYINDA İŞE BASLAMAKTIR.
A***T O*****R :
TEL :
NOT:arkadaşlar şartları uyanlar özgeçmiş CV doldurup A***T O*****R Yukarıdaki numaraya WhatsApp'tan gönderecekler.
İnternetimi sorunsuz bir şekilde nakil yaptırdım lakin bu nakil işlemi sonunda hızım gerçekten düştü. En fazla 5mbps yi gördüm. Karşı komşum tt net 48mbps görüyor. Tarifem 16mbps sınırsız. Bırakın tam hızı yanından bile geçmiyor. Müşteri hizmetlerine kayıt oluşturdum inceleme başlatılıyor dediler ama bir gelişme yok. Bu konuda ne yapılabilir.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.990
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.111 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.079 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası