İçeeğin adını tek seferde okuyabilenlere hediyeymiş
Merhaba arkadaşlar, dün iPhone 12 Mini cihazımı ipad kalemimle arka arkaya koyduktan sonra kamera netlememeye başladı. sebep olan akıllı kalemin kameranın manyetiğini bozması mı emin değilim ama öncesinde bir sorun yoktu. Yardımcı olma şansınız var mı? Nasıl düzeltebilirim?
Bazen yakına bir yere tutup uzağa tutunca düzeliyor ama hep olmuyor
örnek fotoğraf:
UBER Anneler gününe özel 40 TL’ye kadar %100 indirim
UBERANNELER kodunu promosyonlar kısmından ekleyerek hesabınıza tanımlayabilirsiniz
BinBin scooter bugüne özel yüklediğin kadar hediye
Bayramın ilk gününe özel sadece, iyi bayramlar
İsteyen varsa karşılıklı 15 TL kazanabileceğimiz referans kodum: 955274
Ayarlara girip en alttan kullanabilirsiniz
Google Blizzard şüpheli işlem
Arkadaşlar selam, az önce telefonuma bu şekilde mesaj geldi, bankayı arayıp kartı kapattırana kadar 1 kez daha çekmişler. Bilgisi olan var mı nedir bu firma blizzard google ent diyor detaylarda
Ziraat bankası şüpheli işlem
Arkadaşlar selam, az önce telefonuma bu şekilde mesaj geldi, bankayı arayıp kartı kapattırana kadar 1 kez daha çekmişler. Bilgisi olan var mı nedir bu firma blizzard google ent diyor detaylarda
Caffe Nero Kadınlar Günü Sürpriz hediye
Sayısız mesaj ve hakaret sonrası arkadaş üyelik ücretini bu mesajdan sonra iade etmiştir.
Berbere gidince maske takıyor musunuz?
Corona başladığından beri berbere gitmedim, prosedürü de bilmiyorum. Giden oldu mu son zamanlarda? Gidince maskeyi çıkartıyor musunuz, bi tık çekiniyorum çıkarmaktan ama zorunlu olacak gibi
Son Giriş: 22 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.978
İkinci El Bölümü Mesajları: 207
Konularının görüntülenme sayısı: 90.709 (Bu ay: 1.088)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.254 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic