Arkadaslar merhaba,
Ofisimdeki bilgisayarlari ana pcim uzerinden kontrol edebilmek istiyorum. Ekranlarina erisebilmek, islem yapabilmek , dosya paylasmak gibi..
Bunu program kullanmadan ve karsi pcden izin onayi olmadan yapabilmek mumkun mu?
Bir sorum da evden bu pcleri uyandirarak ya da acarak(bu pek mumkun degil sanirim) yine ayni sekilde uzak masaustu seklinde erisip kullanabilmek mumkun mu? Nasil ini bunu uygulamis birisi anlatirsa cok mutlu olurum, simdiden tesekkur ederim.
android isletim sistemini ozellestirme
Arkadaslar Merhaba
android bir telefonu ozellestirerek sadece tek program calistirabilir hale getirebilir miyim?
Ornegin telefon sanki o programa ozel bir cihazmis gibi acilis saglanabilir mi?
Telefon saat kulaklık üçlemesi için alırım bi tavsiye
|
PC Gaming alacagim bilir kisiler yardim lutfen...
Ssd Kingston 240go
Alimentation 500w
Carte graphique Asus Geforce gt 1030 2gb
Processeur Ryzen 3 1200 af
RAM Ballistix 8gb ddr4 3200 noir
Carte mère MSI a320m pro m2 v2
Merhaba arkadaslar,
Yukaridaki donanimlara sahip bir PC alacagim bilir kisilerden ufak bir degerlendirme rica edecektim.
Tek istedigim windows islemlerini cok hizli yapsin, autocad, illistrator gibi programlari takilmadan calistirsin. Oyun oyamak siterim ama oynatmasa bile olur. Aslinda oyun oynamayacagim ama gunluk kullanimda asla teklemeyen ve ilgimi ceken bir muhendislik yada tasarim programi yukleyedigimde sorunsuz calistirabilecegim bir PC ariyorum.
Simdiden tesekkurler.
Ekleme:
-HP EliteDesk 800 G1-
Intel i5 4570 Islemci
Intel HD Grafics 4600 Dahili Ekran Karti
4gb DDR3 1600 MHz ram
7200Rpm 320Gb HDD
Elimdeki PC de bu, sadece SSD ve ram ile bahsettigim performansa bununla ulasabilir miyim?
Bilimsel olarak da kanıtlanan ve aslında kanıtlanmaya ihtiyacı olmayacak kadar herkesin bildiği bir gerçek vardır ki o da;
Bir insan hayatının herhangi bir döneminde düşündüğü herhangi bir şeyin daha sonra ona çok saçma gelmesi, bir dönem ki doğrunun farklı bir dönemin yanlışı olması.. Yani insan değişen, gelişen veya gerileyen bir beyne sahip olması.. Kısacası bir görüşün bir düşüncenin yalnız ve yalnızca o anın doğrusu veya yanlışı olması.
Durumun böyle olduğunu düşünürsek bir fikrin doğruluğunu başka kişilere aktararak, onların da benim gibi düşünmeleri gerektiğini savunuyorsam, bunun yalnız ve yalnızca değişmez mutlak doğru olması gerekmez mi?
Aslında bu konuya felsefi yaklaşmaktansa daha gündelik yaşamdan kafamı kurcalayan birşey var, dini inançlar gereği savunulan görüşleri (öyle çağa göre değişen, o eskidendi şimdi tanrının o buyruğu geçerli değil gibi görüşler değil, öyle olsa yine mutlak olmaz) bir kenara ayırıyorum çünkü o kişi yada toplum zaten mutlak doğruları olan yüzyıllardır değişmemiş ve değişmeyeceğini kesin olarak gördüğü inanç gereği olan düşüncelerdir ve bunu savunması kadar doğal birşey yoktur. Ancak bu ideoloji dışında kalan her düşünce aslında yanlış olmuyor mu? Tabi bilimsel de bazı gerçekler var ancak bilimin bile hemen hemen her alanın - bir anın kesinliğinin başka bir anın yanlışığı geçen zamanda teknolojinin ve bilimin sürekli gelişmesi ıle yeni bulgularla ortaya çıkmıştır.
Yani bir kişi onun tanrıdan geldiğini düşünmedikçe nasıl olur da o düşüncenin sadece o ana o yıla o çağa uygun olduğu için kesin doğruymuş yada karşı görüş kesin yanlışmış gibi savunabilir?
Arkadaslar merhabalar,
Intel i5 4570 Islemci
Intel HD Grafics 4600 Dahili Ekran Karti
4gb DDR3 1600 MHz ram
7200Rpm 320Gb HDD
ye sahip bir bilgisayarim var.
Bu degerlerdeki bir PC donanim arttirmalariyla ortalama bir oyun ya da muhendislik programlarini sorusuz calistirabilen bir PC elde etmem mumkun mudur?
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.484 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic