Atiker gaz ayarı hakkında soru
29 Ocak 2022 Cumartesi 12:31:58 (50 mesaj)
İşlem
Özel Mesaj
Sil
Düzenle
Favorilere Ekle
Not Ekle
Mesajın Linki
Konuyu Anonimleştir
0
Merhabalar. Ben Atiker kit kendi gaz ayarımı kendim yapıyorum. Otomatik kalibrasyon sırasında ayağınızı sabit tutun diyor ve kalibrasyon sırasında sistem kendisi gazı kısıyor. Ben 3000 devirde kalibrasyona başladığımda bir ara 2500 e kadar gaz düşüyor. Ben bu sırada yine 300 olması için gaz mı vereceğim yoksa gazı hiç kıpırdatmayacak mıyım. Yani kalibrasyon sırasında bana ayağını mı sabit tut demek istiyor yoksa deviri mi sabit tut demek istiyor
Herkese merhabalar. Aracım p0134 ve p0031 arızası veriyor. Açıklaması oksijen sensörü aktivite tespit edilemedi. Oksijen sensörünü yenisi ile değiştirdim yine aynı arızayı veriyor ve sensör okuma yapmıyor. Araçta çekiş düşüklüğü var. Sensöre bağlıyorum bu düşüklüğü
Merhabalar. Aracımda roadstar rda 5040 amfi, 25 cm subwoofer ve 4 adet 16cm kapı hoparlörü var. Hoparlörleri değiştirmek istiyorum ve 1 takım komponent yani mid takımı düşünüyorum. 500 TL üzeri vermek istemediğim için jbl,hertz,focal gibi markalar düşünmüyorum. Soundmagus sm17c ve roadstar rdh 172c markalarını buldum fiyat performans olarak. Bu midleri kullanan ya da bilgisi olup tavsiye vermek isteyen var mıdır. Beklentim yüksek ses değil, temiz ve berrak ses. Teşekkürler
|
Kuba eco rider ns
|
55 inç mı 65 inç mı?
|
profilo bd3058w3vv zor soğutma problemi
|
|
acil yardım
|
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.762 (Bu ay: 472)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası