Ekran Kartı Tavsiyesi
Dostlar selam,
Battlefield 2042 ve FIFA 23 gibi oyunları oynayamıyorum. Açılış ekranlarında kalıyorum. Teknik bir arıza gibi düşündüm ancak oyunların minimum sistem gereksinimlerine bakınca ekran kartımın yetersiz olduğunu gördüm. Siz değerli dostlardan ricam ekran kartı ne almamı önerirsiniz (fiyat-performans olarak en iyi bu gider diyeceğiniz) ve hatta ekran kartının dışında upgrade etmem gereken parçalar da olabilir mi? Teşekkürler.
Sistem Özelliklerim:
Anakart: Asus P8P67 LE
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz, 3411 MHz
Bellek: Kingston 4x2 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti (2 GB)
2020 MASAÜSTÜ KASA TOPLAMA
Değerli dostlarım selamlar,
Dolar'ın 8 TL olduğu şu dönemde masaüstü bilgisayar toplamak gibi bir intihar girişimine başlamayı düşünüyorum. Bu eylemimde değerli bilgilerinize ihtiyacım olacak. Her ne kadar batacak olsam da fiyat - performans ürünü seçip yaşanacak acıyı az da olsa hafifletmek istiyorum.
Sizlerden ricam büyük beşli (kasa, anakart, işlemci, ekran kartı ve ram) konusunda yardımcı olmanız. Siz alacak olsanız fiyat performans olarak hangisine yönelirsiniz? Yorumlarınızla renk katarsanız çok memnun olurum.
Teşekkürler, sevgiler...
Bütçe: 8-10 bin TL 😊
2020 MASAÜSTÜ KASA TOPLAMA
Değerli dostlarım selamlar,
Dolar'ın 8 TL olduğu şu dönemde masaüstü bilgisayar toplamak gibi bir intihar girişimine başlamayı düşünüyorum. Bu eylemimde değerli bilgilerinize ihtiyacım olacak. Her ne kadar batacak olsam da fiyat - performans ürünü seçip yaşanacak acıyı az da olsa hafifletmek istiyorum.
Sizlerden ricam büyük beşli (kasa, anakart, işlemci, ekran kartı ve ram) konusunda yardımcı olmanız. Siz alacak olsanız fiyat performans olarak hangisine yönelirsiniz? Yorumlarınızla renk katarsanız çok memnun olurum.
Teşekkürler, sevgiler...
|
POWER SUPPLY TAVSİYESİ
İŞLEMCİM ISINIYOR - YARDIM
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.407 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware