![teğmen](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
satıldı silinebilir
Satılık talon knife stained mw pazarlık var indirim yapacağım.
satıldı silinebilir
satıldı silinebilir
Yeni taşındığım evin satılması
Merhabalar arkadaşlar
01.06.2023 tarihinde kiracı olarak oturmaya başladığımız ev satılacak.
Ev sahibi eve girerken işte sizin gibi yeni evli çift, temiz insanlar nerde bulucam, ev alana kadar oturursunuz vb. şeyler demesine rağmen geçen hafta arayıp paraya sıkıştığım için evi satıyorum dedi. Alan arkadaş tanıdığımız, sizi daireden çıkartmıyacak. Fiyatta herhangi bir değişiklik yapmıyacak, herşey aynı kalacak sadece ona atacaksın parayı dedi. Ama bugün nedense sarı siteye koymuş evi. Biz yeni evliyiz evi sıfırdan dizdik kira olarak ta asgari ücret veriyoruz. İlçedeki aynı özellikli dairelerle fiyatta hiçbir farkı yok. Tahliye tahahütnamesi yapmadık sadece kira sözleşmesi yaptık. Sözleşmede 1 yıl kira müddeti diyor. Şuanda evi kimin satın alacağını bilmediğimiz için tedirgin durumdayız. Aynı durum başına gelenler nasıl bir süreç işledi yada bilgili arkadaşlar yorumda bulunabilirse çok teşekkür ederim.
Muhalefeti eleştiren aktroll
Muhalefeti eleştiren aktroll
İktidarı eleştiren fetöcü
İkisinide eleştiren ne oluyor forumda?
Vodafone net İstanbul
XBOX oyun arkadaşı
Konsolla oynayan r6 cod warzone apex tarzı oyunları oynuyorum oyun arkadaşı arıyorum
Bu sisteme bu psu olur mu?
ekran kartı 2070 super
anakart msi 550a pro
işlemci ryzen 5 5600x
https://www.itopya.com/cooler-master-mwe-750w-80-gold-v2-2xeps-full-moduler-120mm-fanli-psu//
yorumlarınızı bekliyorum.
Yeni Toplayacağım Sistem Hakkında Tavsiye
Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topluyorum. Sistemim şu şekil.
İşlemci: AMD RYZEN 5 5600X 3.7GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
Anakart :MSI B550-A PRO 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart
Ram :GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram x2
SSD:XPG 512GB SPECTRIX S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 1900MB Yazma)
Kasa :THERMALTAKE Commander G33 ARGB Tempered Glass 750W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
Soğutucu: COOLER MASTER MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Bu şekilde itopyadan kendin topla kısmından topladım.
Ekran kartı stok sorunu çekildiği için 1-2 ay beklemeyi düşünüyorum. İstediğim ekran kartı 3070 yada 3060 ti.
1- Bu şekilde itopyadan sipariş alırsam montajlı ve test edilmiş şekilde gelir mi ?
2- Donanımlarda bir uyuşmazlık var mı? Örnek: Anakartla işlemci arasında vb. Yada PSU ile Ekran Kartı arasında vs.
3- PSU yeter mi ?OC yapmayı düşünmüyorum.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyor herkesin istediği bilgisayarı toplaması dileğiyle.
[Alınık] Karambit Knife
Max 2000tl karambit arıyorum. https://steamcommunity.com/profiles/76561199098649606/
Ryzen 5 5600X Anakart Tavsiye
Arkadaslar merhaba ryzen 5 5600x aldim. Sizce hangi anakart ve ram kullanmaliyim?
-Anakartta wifi olmasi onemli degil
-Ram 2x8 almayi dusunuyorum
-ekran kartim 1660 super
-Anakart butcem 1000-1500
-ram butcem 700-1000
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 209
İkinci El Bölümü Mesajları: 41
Konularının görüntülenme sayısı: 16.694 (Bu ay: 136)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 96 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)