Windows 7 ağ bağlantısı tanımlanamıyor hatası
Bilgisayarda 3 farklı işletim sistemi var. Debian ve Windows10 ile herhangi bir sorun yok. Rahatlıkla İnternete çıkıyorum. Ancak Windows7'de ağ bağlantısı tanımlanamıyor hatası alıyorum. Elle ip verdim, farklı dns sunucularını denedim, ssdp otomatiğe çektim, iki farklı sürüm ethernet sürücüsü yükledim, öncesinde eski driverları kaldırdım ancak olmadı. En son 1 ay öncesine geri yükledim fakat yine çözülmedi. Hiç bir şekilde ortak ağ içindeki cihazlarla konuşamıyorum. Formattan önce deneyebileceğim bir çözüm önerisi olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Minimum Hdmi 2.0b av receiver (yardım!)
Selamlar. Geçenlerde giriş veya orta seviyeye yakın bir avr sinema sistemi kurmaya karar verdim. Bu konular derya deniz olduğu ve ben en son 15 sene öncede kaldığım için pek bilgim olduğu söylenemez. Konunun uzmanlarına danışmak istedim.
Bu minvalde genel çerçeveyi çizeyim. Şimdi avr'ye PC, ps5/4 belki bir de android box bağlayacağım. Bu sebeple 2k/4k vrr destekleyen bir cihaz lazım bana anladığım kadarıyla. Tüm modellerin speclerinde de yazmamışlar. Dokümanlara boğuldum. TV olarakta Samsung 55q9fn'yi kullanacağım. Atmos vs pek önemli değil. Zaten tavanlara kadar hoparlör monte etmeme değecek büyüklükte bir mekan değil.18-20 m2'ye düz 5.1 pasif sw olan bir setup gayet mutlu olmamı sağlayacak.
Bu ihtiyaçlarıma uygun en makul fiyatlı avr tavsiyeniz nedir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Vodafone Online Mağaza'dan uzak durun! (LÜTFEN DESTEK)
|
4K ips tv’de Yenileme hızı O.C işlemi
|
Yardım - b310e firmware
|
Hitachi 49-55ht1800ud incelemiş olan var mı?
|
everest nasıl bir marka?
|
Philips Tv ve 1440p sorunu
|
Philips 4k tv ve 1440p sorunu
|
Asus x540sa Windows 7 yükleyebilen var mı?
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 583
İkinci El Bölümü Mesajları: 88
Konularının görüntülenme sayısı: 9.335 (Bu ay: 133)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 489 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware