mutfak için dolap
slm. mutfagımda tehgahın üzerindeki dolap harici karşı duvarada dolap yaptırmak istiyorum fakat mutfağı boğarmı daraltırmı.kullanışlı olmazmı gibi kendi kafamda sorularım var.fikir verebilecek varmı mutfağın resminide atarım
resimde atarım.
profilo buzdolabi
merhaba buz dolabı alacağım profilo ve arçelik üzerinde yoğunlaştım. arçelikte çalışan olduğundan defolu ve indirimli alabilirim ama olmassa profilodanda beğendiğim var fakat israil malı deniyor nette net bir cevapta yok.bilen varmı acaba
fiyatı ne olmalı
merhaba elimde 4 aylık dae 2500.5 anfi var nette fiyat bilgisi göremiyorum. nete satışa koydum ama kaça gider en az kaça vermeliyim bilgi verebilirmisiniz nete 4750 tl yazdım
blutut
slm dell inspiron pc ye blutut kulaklık bağlamak istiyorum eşleşiyor fakat ses gelmiyor neden dir acaba win10
Sony arac teybi
Taktigim fkasbellegin icini girebilimiyim muzikleri dosya dosya yapıp istedigim dostayi secebilirmiyim.suan flastaki listediye goremiyorum sirayla çalıyor
evie tadilat yaptırdım
slm.arkadaşlar yeni ev aldım ve tadilat yaptırdım.banyoyu yaparken ustamda neolur ne olmaz diye alt katada su kaçağı yapar diye boruların üzerini kapatmadan 1 haftaya yakın test etti hatta alt katın eskimiş dirseklerinide değişti.sorun çıkmadı tadilat bitti.ben eve hala yerleşmedim.dün eve kontrol için gittiğimde kapıda zarf vardı sigorta şirketinden gelmiş 4500 lira 1 hafta içinde ödemessem icra takibi filan.
alt katta ne olmuş ne yapılmış ne yaptırmışlar hiç bir bilgimiz yok.bu durumda benim ne yapmam gerekli bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi.
tv ye blutut özelliği eklemek
slm. tv vestel smart tv özelliği var ama blutut özelliği yok playstaton tv ye bağlı sesi kulak içi blututlu kulaklığa vermek istiyorum.elimde mevcut bir blutut devresi var bunun la yapabilirmiyim
tavsiye
aracım megan4 sedan 4 kapıdada morel hopallör var ben birde orta konsolda hopallör yeri var buraya nasıl bir hopallör koyabilirim.oraya konacak hopallör bass mı olması gerekiyor.birde youtupta bir videoya denk geldim oradaki arkadaş kendi aracına cadence mitrance bağlamış çok güzel ses veriyordu bu markayı kullananlar memnunlarmı tavsiye edermisiniz.
teşekkürler
hangi subwoofer
mrb.aracımdaki anfi DAE-2500.5
AMPLIFIERS
OVERVIEW
SPEC | DOWNLOAD
RMS POWER @4 OHM 80Wx4CH + 300W
RMS POWER @2 OHM 120Wx4CH
RMS POWER @4 OHM 240Wx2CH
ve elimde 2 adette subwoofer var
cedence 20 cm 250 watt sıv8-d4
infinit kappa 1000 watt. bu anfi bunlardan hangisini daha verimli çalar beklediğim bass tadını alamıyorum
pc çok yavaş
slm pc de win8.1 kurulu.format atmak istiyorum hangi windovs daha hızlıdır.win 11 i bu sistem kaldırırmı. 8 gb ram takılı
hızlanması için neler yapabilirm acaba
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 319
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 31.661 (Bu ay: 679)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası