300k araba
arkadaşlar merhaba arabalardan çok anlamam o yüzden anlayan arkadaşlar sorma gereği duydum. 340 binde 2008 model 1.5 dizel kia rio alınır mı sorduğum kişiler kialar uzun gidiyor motor sağlamsa al diyor ama sizlerinde görüşlerini merak ettim
Gibirnet blutv rezaleti
Gıbırnet kullanıcısıyım dünden beri blutv de çoğu dizi ve film gözükmüyor iki firma ile de konuştum blutv sorunun gibirnet kullanan çoğu kişide olduğunu söyledi ve arıza kaydı oluşturdular benden başka bunu yaşyan var mı game of thrones last of us gibi diziler sitede gözükmüyor
monitör tavsiyesi
Arkadaşlar maksimum 3000TL bütçem var 3 monitör arasında kaldım. Yardımcı olabilecek var mı?
Sizce hangisi alınmalı
Merhaba arkadaşlar. Aktif olarak türktelekomun 16mbps internetine 90tl ödeyerek çok yavaş bir internet kullanıyorum. Taahhüt önümüzdeki ay bitiyor. Fiyat performans olarak önerebileceğiniz sağlayıcılar neler acaba? Aktif olarak online oyun oynuyorum bağlantı kompasının olmadığı sabit hız veren şu firma iyi dediğiniz bir sağlayıcı var mı? Türknete geçmeyi düşünüyordum ama 180 tl olmuş sanırım aylık ücreti millenicom ve comnet i biraz araştırdım pek bir şey bulamadım fiyatları iyi ama kopma yapar mı bilemiyorum o yüzden bu formu açma gereği duydum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
LG G3 ANDROID YÖNETİCİSİ %99 BATARYA KULLANIYOR
|
Z3 mü g3 mü ^^
|
Bilgisayar klasörü boş
League of legend custom skin
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.628 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer İnternet Servis Sağlayıcıları