|
Solidworks 2018 lisans devri ya da satışı
Merhaba
Şirketimizin ömür boyu devam eden Solidworks 2018 lisansı mevcut. Bunun devri, satışı başka bir şirkete ya da şahsa mümkün mü? Direkt bilgisayar kasası satışı ile vermeyi de düşünebiliriz lisans devri mümkün değilse. Şu an araştırma aşamasındayız.
Merhabalar
Piyasada malum çok termal macunu var. Termal macunu değiştirip ya da farklı termal macunlar deneyip en memnun kaldığınız hangisidir? Kaynak ya da youtube karşılaştırma videousu varsa da atabilirsiniz.
Sağ tık basılı kalmama sorunu
Merhaba
4-5 senelik steelseries mouse'um var. Kendisini Allah'a şükür keyifle kullandım ve kullanmaya da devam etmek istiyorum. Fakat bir problem var.
Şöyle ki; mouse sağ tık algılıyor. Her sağ tıka bastığımda sağ tıklıyor. Buraya kadar bir problem yok. Fakat mouse'un sağ tıkına basılı tuttuğumda algılayıp bırakıyor bazen. Bazense tutmaya devam ediyor.
Mouse'u söküp temizleyip tekrar toparlamıştım. Temassızlık olabilir mi? Yoksa tık ömrü dolmuş olabilir mi? 20 m tık ömrü vardı. Çok aşırı oyun oynayan birisi değilim. Ki zaten sağ tık sol tıka nazaran daha az kullanılır genel kullanıma bakılınca.
Öneri ya da benzer sorunu yaşayıp çözüm fikri olan var mı?
Msi başlangıçtaki ayrılan 10 gb'ı nasıl iptal edip birleştirebilirim?
|
Msi dizüstünde 10 Gb'lık zorunlu ayrılan alanı nasıl iptal edebilirim
Merhaba. Bilgisayarımın toplam alanı 1 Tb ssd. Pc'yi aldığımda 10 Gb alan Msi'in "one touch install" ve diğer sürücüler için msin cd driver programına ayrılmış. Bu normal çünkü free dos olarak almıştım pc'mi.
Fakat sorun şurada ben artık bu msi'ın cd driverını kullanmıyorum. 1 seferlik kullanılabilecek bir uygulama sonuçta. Bu alan D diski diye ayrı bir disk oluşturularak ayrılmış ve bu diski sildim. Daha sonra isteğim geri kalan 940 küsür Gblık alan ile bu 10 Gb'lık alanı birleştirmekti. Ama ne yaptım ne ettim birleştiremedim. İnternette epey araştırmama rağmen bulamadım da bir çözüm. Bilen yardımcı olabilir mi?
Sildiğim D diski
Genişletilemeyen geri kalan C diski
Satılık 6 Yıllık "High End" Hesap - 37k Gold Değerinde
|
Ssd Bios Ayarları Sorunu
|
[Çözüldü] Dizüstü Bilgisayarda "Ssd" Bios Ayarları Sorunu
|
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 113
İkinci El Bölümü Mesajları: 27
Konularının görüntülenme sayısı: 11.584 (Bu ay: 267)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili online RPG Oyunları