Yapı Krediden Maaşın tamamını nereye Aktarablirim?
Arkadaşlar yapı kredi maaş musterisiyim kamu personeli maaşımı mecburen YK den alıyorum fakat ben bu bankadan nefret ediyoru
.İceride bir kurusum kalsın istemiyorum maaşımın yattığı gün kurusu kurusuna butun maaşı aktarabilecegim bir banka var mıdır ?
silinsin
..............
Hocanın Kazımcan İnadı ve Bayern Maçı
Kazımcan çok hata yapıyor ve fizik olarak da yetersiz ,yani yapabildiğinin en iyisini yapsa bile GS için bu yetmiyor, fizik olarak çok güçlenmeli çok fazla zamanlama hatası yapıyor ve oyun zekası da yetersiz bana göre sadace büyük maçlarda değil hiçbir maçta galatasarayın oyuncusu değil. Zaten bayern maçında oynaması büyük hataydı.İlk iki gol onun yüzünden yedik. İlk golde bariz zamanlama hatası yaptı adamını kaçırdı.2. gol de onun tarafından geldi, müdahale etmeye felan çalıştı ama çok yetersiz adam elini kolunu sallaya sallaya geçti orta yaptı keane golü yaptı ve maç koptu.
Zaha çok top kaybetti çok fazla bireysel oynuyor ve haliyle çok top ezdi böyle bir maçta bu kadar kolay top kaybedersen maçı da kaybedersin, bu tarz maçlarda kesinlikle tek oynaması lazım ben zaha'yı beğenmiyorum hatta.Çalım şansını her oyuncu denemek ister böyle bir bencillik olamaz ,bir defa fiziği çalım atmaya çok da müsait değil. Zaha ya fazla tolerans gösteriliyor. Bu böyle devam ederse takıma daha da zarar verir ilerleyen günlerde .
Galatasaray Çok Pozisyon Veriyor
Dünyanın en iyi transferlerini de yapsan çok pozisyon verdiğin zaman bir yerde toslarsin.Saglam takım demek pozisyon vermeyen takım demek. FB ile bu sezonki en buyuk fark bu FB pozisyon vermiyir , çok nadir vedigi zaman da livakovic çok iyi yani hem gol sayıları yüksek hem de pozisyon vermiyorlar valla sinirlerim bozuluyor FB maclarini izlerken gerçekten çok iyiler
Köpek Sahiplendik Çocuğun Okul Başarısı Düştü
Arkadaşlar bir konudan çok müzdaripiz ,depremzedeyiz hatayda yaşıyoruz, başka bir ilçede müstakil bahçeli bir ev kiraladım ve bir tandıkıtan da çok tatlı ve sevimli 2 aylık dişi bir köpek sahiplendik. Ama ilkokul 2. sınıfa giden kızım aklı sürekli köpekte kalıyor derslerini aksatıyor ,köpeğin etkisinden kurtulamıyor sanki.Sahibine geri versemmm travma olacak vermeyip sahiplenmeye devam etsek derslerine odaklanamıyor. .Ne önerirsiniz acaba nasıl davranacağımızı şaşırmış durumdayız.
Hızlı Sarz cihazı tavsiye
Arkadaşlar note 11 Pro kullaniyorum sarz cihazimi kaybettim yenisini alacağım pek çok adaptör marka ve modeli var ne tavsiye edilir acaba ?
Araç 98 broadway daha montajını yaptirmadigiana ünite Sony mex n4200 BT ,
arkalarda Sony 6938 iki adet oval hoparlör r önlerde 13 cm yuva var fakat hoparlör yok buraya da iki adet 13 cm Sony hoparlör taksam ses değişir mi ? Veya değişen birşey olmaz mı? Aslında subwoofer ve amfi de eklemeyi düşünüyorum ama subwoofer boyutları yüzünden endişe ediyorum.cunku zaten küçük ve eski bir araba ustalar ne der acaba ?
Bir de yine bilgi sahibi olmadığım için ustadlara soruyorum Sony yeni seri giriş seviyesi teyp ile amfisiz 4 adet Sony oval hop. Kullanan birinin arabasına bindim ses çok hoşuma gitti amfi yok ama var gibi çalıyordu bu yüzden Sony den başka model seçmek istemiyorum araç ses sistemlerinde Sony sesini seviyirum Pioneer adamın kulağını deliyor çok şıkır şıkır çalıyor hiç doğal değil.
Arkalara kablo çekilecek arka saç delinecek ve iki adet Sony 6938 oval hop. Takılacak başka ne yapabilirim
Arkadaşlar aracıma 2. El USB girişli Sony teyp bakiyorum mex serisi en iyisi ama USB li Sony olacak. Fakat GT serisi var cdx var a30 -40 felan var , yeni modeller dsx şeklinde başlıyor sanirim.
Cdx GT 400-450 serileri var
Cdx 1000-1100-1150-1200 ui serileri var
Yani bunların giriş orta ve üst serileri hangileri acaba ve yeni modellerin ses kalitesi çok iyi diyorlar üstadlar ne der acaba
Başka marka ve model bakmiyirum Sony olacak
Amfisiz 13 cm + oval hop tavsiyesi
Arkadaşlar selamlar amfi vs istemiyorum 99 Broadway arac aldım bir tane önlerde 13 cm adı bir takım var ve biri patlak zaten amfi felan uğraşmak istemiyorum .jameson js 9125 teyp var iş görür heralde veya bunu da değiştireceğim zaten ses gidip geliyor ve cihaz da çok yavaş ve radyosu da cızırtılı çekiyor . Yeni holarlorlerle bir deneyecegim iş gorecek gibiyse devam değilse teyp de alacağım Sony ses karakterini beğeniyorum ya da 1000 TL ye nakamichi var tavsiye edilir mi bilemiyorum ama asıl mesele
Önlere 13 cm ( Broadway larda 13 cm sanirim ) arkalara da bass ve tizi iyi olan iki adet oval hoparlör takmak istiyorum f/ p olacak şekilde
Ne tavsiye edersiniz acaba ? Butun hepsi 2. El de olabilir
Arkadaşlar evi alırken konut kredisi ile birlikte konut sigortası da yapıldı fırtına hasarını da kapsiyor bir süre önce çok şiddetli bir fırtına oldu ve evin üst kat pencereleri pencere kasaları uçtu içeride de hasar oluştu neyse uzatmayayım eve usta geldi 6500 TL tadilat ücreti istedi sigortaya bildirdim 3500 öderiz diyor ne yapabilirim ?
Allah var gam yok! |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.865
İkinci El Bölümü Mesajları: 93
Konularının görüntülenme sayısı: 88.162 (Bu ay: 1.664)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.354 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor