General Mobile E-Tab 20 tablet [ANA KONU]
Merhaba,
https://www.mebvizyon.com/general-mobile-e-tab-20-ozellikleri-meb-tablet-dagitimi//
Yukarıda linki verilen ürünler, hem ücretli olarak satılıyor (Turkcell'de) ve hem de Milli Eğitim Bakanlığı Öğrencilere ücretsiz olarak dağıtıyor.
Bende hem MEB'in öğrencilere dağıttığı hem de Turkcell'den alınma e-tab 20 var.
Cihaz genel olarak çok hızlı donma takılma yok. Şarj süresi sıfırdan itibaran cihaz kapalı iken 3.5-4 saat kadar. Kullanım süresi çok iyi.
Cihaza ilişkin ileride detaylı incele yapacağım.
MEB'in e-tab20 sinde yaklaşık 15 tane kadar MEB EBA programı var. Normal yollardan kaldırılmıyor.
MEB-EBA programlarını aşağıdaki 2 adet youtube Videosuna bakarak kaldırabilirsiniz.
[MEDIA=youtube]TvLqxoNtwF4[/MEDIA]
[MEDIA=youtube]bHqauVxl84M[/MEDIA]
Ben videodaki yöntemlerle tüm MEB programlarını (MEB e-tab 20 cihazından) kaldırdım.
Turkcell e-tab 20 cihazında MEB'e ait hiç bir program yok. Tertemiz bir sistem. (Gereksiz Google uygulamaları hariç)
MEB'in e-tab 20 cihazında Android 10 var. (Derleme No: Q.e-tab20.2108.A-s) (Güncelleme 2021 Ağustos) Android 11'e güncellemiyor.
Turkcell e-tab 20 cihazında Android 10 Mayıs 2021 güncellemesi ile Android 11 sürüme yükseldi. (Derleme No: R.e-tab20-variant.21.05.A)
Şimdi sorularım şunlar:
1-) Turkcell e-tab 20 deki kurulu sistemi (Android 11 sürümünü) birebir MEB'in e-tab 20 cihazına nasıl uygularım.
2-) Her iki cihaza (Hem MEB hem de Turkcell e-tab 20) TWRP kurabilir miyim. (Bulamadım)
3-) E-tab 20 cihaza uyacak yerli yabancı Android 11 Custom ROM var mıdır. (Ben bulamadım) Varsa bu Custom Romu nasıl yükleriz.
Konu hakkında yazan herkese teşekkür ederim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 732 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Markalar