Numaramdan başkalarına SMS
Çok fazla kullanmadığım eski bir hattım var sadece bazı yerlere üye olurken ve bankaların kayıtlı olduğu. Bugün numaramı açtığımda "kimsin sen" diye bir mesaj aldım. tekrar aynı numarayı aradığımda benim telefonumdan o kişiye mesajlar atıldığını vs söyledi. ben yapmadığımı söylediğimde haklı olarak veryansın etti. İlk iş olarka turkcell müşteri hizmetlerini arayıp böyle bir şeyin nasıl mümkün olduğunu sordum ve BTK ya yazmamı söylediler. Hat işlem geçmişime baktığımda başka numaralara da mesaj atıldığını gördüm. Ama bu mesajları asla ben atmıyorum. Bir ay öncede aynı numaramın üzerinden whatsapp açıldığını fark ettim ve direkt kapatmıştım. Bugün de böyle bir şey olduğunu fark ettim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Başına böyle bir şey gelen veya bilgisi olan birisi ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevinirim. Gerçekten can sıkıcı bir durum. Şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle herkese iyi akşamlar iyi günler.
Belediye sadece bana (tek kişi) ait olan arsaya başka bir kişiyi ortak etmiş. Benden yaptığı kesintiye karşılık 300 kişinin ortak olduğu bi arsadan bana hisse vermiş. E devlet kayıtları bunu söylüyor. Böyle bir şey neden yapılır ? Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim teşekkürler.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 878 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar