Eski amfiyi tvye bağlama
Selamlar elimde eski model bir Sony müzik sistemi var bunu LG marka TV ye bağlamak istedim fakat nasıl yapabilirim lütfen yardım edin :)
Cihazların resimleri bu şekilde
Sony MHC-VX77 Ses Sorunu
Selamlar, geçen gün birisinden Sony MHC-VX77 ses sistemini aldım fakat kullanmak sanırım epey zor. Büyük iki kolon ve iki tane surround ses için ufak tweeter benzeri kolonlar var (isimlerini bilmiyorum, görsel yükleyemedim).
İlk olarak ses girişini telefonumdan sağladığımı söyleyeyim, müzik seti üzerinde iki adet mic girişi bulunmakta ve mic 1-2 ikisinden birine takarak ses alabiliyorum.
Şimdi sorunum şu şekilde, büyük kolonları bağladığım zaman, ufak olan diğer iki hoparlörden ses gelmiyor ve tamamen bass sesi alıyorum. Gelen bass sesi de rahatsız edici şekilde, ses cızırtılı ve yırtılarak geliyor. Büyükleri söktüğüm zaman ufak olan hoparlörlerden çok az miktarda ses geliyor, müzik açmadığımda ama müzik setinin sesini sona aldığımda yoğun bir rüzgar sesi alıyorum.
Müzik sei üzerinde "Mic Level" diye döndürülebilen bir düğme bulunmakta ve onu çok az açmam gerekiyor eğer fazlaca açarsam aşırı cızırtılı iğrenç bir ses alıyorum.
Tüm hoparlörleri kullanarak temiz bir ses nasıl alabilirim bu sistemden ? Yardım edebilecek var mıdır ?
BenQ GW2470HL vs ViewSonic VA2419-SH (VA vs IPS)
|
İşlemci tavsiyesi (yazılım için) ?
|
Programlama için işlemci ?
|
Programlamada Cpu'nun önemi nedir ?
|
|
|
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - TURİZM VE İŞLETMECİLİK
|
|
Meslek: Yazılım,Donanım
LENOVO Y510P-i7 4700MQ 3.4GHZ-NVIDIA 755M SLI 4GB-8GB CORSAIR 4X2 RAM-LOGITECH G300S-TX RED ALERT-NOTEBOOK COOLER X6 FAN-LOGITECH Z500 SPEAKERS-S7 EDGE 32GB |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.838
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 18.424 (Bu ay: 310)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 898 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic