türk telekom hız düşürme uyanıklıgı
2 yıl önce türk telekom adan ev interneti aldım 35 mps yeterli dediler hızı kontrol ettigimde ilk ay 35-40 arası bi hız aldım daha sonraki aylarda bu 15e kadar düştü aradıgımda 35 hız alıyorsunuz memnun kalmazsanız yükseltelim falan dediler bende demekki sorun bizde dedim aynı şekilde devam ettim taahhüt bitti tekrar yeniledik özellikle ilk ay hızı test ettim yine 35-40 arasında bi hız aldım 2 ay geçti şimdi hız 12 ye kadar düştü bu bilerek kasıtı yapılmış bi düşürme mi ki ben öyle oldugunu düşünüyorum modemin dibine gidiyorum hız yine aynı modeme kablo ile laptopu baglıyorum hız yine aynı bu konuda aynı sorunu yaşayan var mı acaba ne düşünüyorsunuz merak ediyorum
Facebook okey 101 plus ban
Arkadaşlar facebook okey 101 de hesabıma ban attılar 😁 daha öncede yapmışlar dı o zaman hesaba attılar ama şimdi cihaza atmışlar sanırım telefondan hic bir hesaba girilmiyor olay storeden clone uygulamalari indiriyorum ondan da sadece misafir girişi yapılabiliyor face ismiyle giriş yapılamıyor bu konuda yardimci olabilirseniz sevinirim
Bilinmeyen internet siteleri
Arkadaşlar son zamanlarda google aramalarinda adresin sonunda .it.fr. gibi siteler cikmaya başladi ne aratirsaniz aratin ilk sayfanin altlarinda bu virus siteleri cikiyor bunlardan kurtulmak mumkunmu yada başka bi ayar falanmi acik aceba fotodaki sitelerden bahsediyorum
General mobil tab4
Merhaba arkadaslar elimde milli egitimin dagittigi general mobil tab4 var faceden okey falan oynuyorum ama bu aralar alttaki sanal tuşlar kaybolmuyor surekli fotodaki gibi acik duruyorlar es dosya falan indirdim metine biseyler kopyala yapistir dediler yapiyorum icine mudahele edilmiyor root attirdim tablete yani siteleri falan aciyor meb engeline takilmiyor ama dedigim gibi tuşlar kaybolmuyor bunun cozumunu bilen varmi aceba
Samsung 40 inc led tv goruntu sorunu
Merhaba arkadaslar yaklasik 2 ay önce samsung un kendi magazasindan 40 inc led tv aldimsanirim n5030 falan tv kuruldu goruntusu cok guzedi yani insanlarin kaşı kirpigine kadar netti arka goruntuler cok netti mac izlerken çimler bile netti tüplüden led tv ye geciş yaptigim icin cok sasirmistim kendinden uydulu tv tek canak merkezi sistem degil yani..neyse gecen hafta actim tv sanki samsung degilde hani şu awox mu neyse hi level tarzi bisey olmus goruntu puslu net degil yazilar soluk soluk maca bakarken beyaz cizgilerin kenarlari siyah keceli kalemle cizilmis gini trubundeki koltuklar puslu adamarin yuzu net degil devamli izlemeyen biri olsa ne varki bu guzel der ama dikkatli hergun izleyen biri actiginda farki anlar neyse catiya ciktim uydu kablosunu söküp taktim sorun duzelmedi kanallari yeniden guncelledim olmadi servise gittim ayakustu anlattim goruntu kisminda dinamik falan var orayi karistir dedi yaptim yine olmadi bunun sebebi ne olabilir başınıza boyle bir olay geldimi yardimci olursaniz sevinirim
asus laptop mause sorunu
|
Samsung e5
|
sitenin eski hali
merhaba arkadaşlar burda biraz acemiyim konuyu nereye açacagımı bulamadım...benim bi sorum olacak herhangi bi internet sitesi belli bi süre sonra görünüm falan değiştiriyor dogal olarakta eskisinden dahada kötü hale geliyor bana göre ...ben eski siteye girmek istiyorum daha dogrusu alıştıgım güncellemeden önceki siteyi kullanmak istiyorum bu mümkünmü aceba chromada verileri falan temizleyerek bi kaç gün eski haline dönüştürüyodum siteyi ama şimdi olmuyor bunun bir yolu varmı aceba
Video donma
|
Tablet tavsiye
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 152
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 6.048 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 100 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware