Arkadaşlar İyi günler,
Bilgisayarımın ekran kartı bozuldu. Ana kartıma ve işlemcime uygun yeni bir ekran kartı tavsiye eder misiniz? Tahmini bütçem 2000-4000TL arası
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Anakart : Asus Z77-a
İşlemci : İ7 3. nesil
Eski ekran kartım : Zotac GTX560ti 2GB 256 bit
Arkadaşlar iyi Geceler,
Evimize robot süpürge almak istiyorum yaptığım araştırmalar sonucunca 5 aday arasında kaldım. İnce ayrıntıları bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
1- Roborock S6 maxv
2- Roborock S5 max
3- Roborock S7
4- 360 S10
5- Tefal RG7675 X-Plorer serie 75 (Bu model aslında hiç aklımda yoktu Media mark'taki satış görevlisi çift fırçalı oluşundan dolayı çok avantajlı olduğunu söyleyerek ısrarla bu modeli tavsiye etti.)
Her modelin avantaj ve dezavantajları hakkında lütfen ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Farklı model tavsiye edecek arkadaşlar, lütfen neden tavsiye ettiklerini de belirtirlerse çok faydalı olur.
Şimdiden çok teşekkürler.
Arkadaş merhabalar,
Çok uğraşmama rağmen aktif edemedim. Aslında aktif gibi de görünüyor işin içinden çıkamadım. resimleri ekliyorum.
Sizce aktif mi? aktifse neden kırmızı? Değilse nasıl aktif edebilirim?
Yardım olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler
Arkadaşlar İyi Akşamlar,
12 Yaşında çocuğum için wacom intuos ctl 4100 grafik tablet aldım, hediye olarak yukarıdaki programlardan birisini seçmemizi istiyor, fakat bu programlar hakkında hiç bir bilgimiz yok. Genelde animasyon çizimler ve fotoğraf editleme işlerinde kullanacak.
Sizden ricam seçim konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.
OLED55B9 Kapalı Kutu Teşhir mi? Nasıl Anlarım?
Arkadaşlar iyi geceler
Media mark'da OLED55B9 10.500TL buldum kapalı kutu ama teşhir olmasından korkuyorum nasıl anlarım?
Yoksa Sony 55XH9096'yı 9500TL 9 taksit dediler onu alacağım
Arkadaşlar İyi günler,
Bu 3 TV arasında kaldım, daha doğru sony yeni eklendi. Düne kadar samsung ve lg arasında gidip geliyordum.
Araştırmalarım sonucu ;
Samsung : Daha güven veriyor hissi oluştu fakat renklerin aşırı canlı gözükmesi doğallığı bozar mı bilemedim. Kumandası çok sıradan
LG : Kumandası çok hoşuma gitti, sesli arama özelliği çok iyi. Panel yanığı olayı kafamı karıştırıyor, LG panelin daha fazla arıza yaptığı yorumuna takıldım.
Sony : Bu televizyonu pek bilmemekle birlikte. Renk kalitesi ve yan açılardan çok daha net görüntü vermesi artı iken Türkiye'den yavaş yavaş çekilmesi ve servis ağındaki sıkıntılar soru işareti.
Konu hakkında aydınlatıcı bilgiler verebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler.
ANKARA'DA KIŞIN CAM FİLMİ YAPTIRILIR MI?
|
İphone 7 SERVİS YOK Hatası
|
|
İphone 7 Ana Ekrandaki Saati Puntosunu Büyütme
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 222
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 17.483 (Bu ay: 170)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri