55 Günde çözülemeyen sorun!! GÜNCELL
Bursa, Yıldırım, Beyazıt mahallesinde altyapı olarak fibere saha dolabından evlere bakır tek ile yeni bir iyileşme yapılmış fakat 01.07.2021 tarihinde açtığım destek kaydı ile hiç bir bildirimde bulunmadan internetin gitmesi ile bir destek kaydı açtım. Buna bölgede alt yapı çalışması ile kaynaklı olduğunu bildirdiler uzun süre hizmet alamadım ve alamadığım için bir indirim istedi çözüm ile gerekli indirimin yapılacağını bildirdiler. Daha sonra internet geldi fakat 1mbps bile olmayan bir sorun ile karşılaştım yeni bir destek kaydı oluşturdum ve sonrasında ekipleri kontrol etti vs. Gelen açıklama ilk resimde YAPA ve full bakır altyapı ile 50 mbps değerler alıyorken belli bir noktaya kadar fiber ile 1mbps geçmemesin sebebi fiberin bakır altyapıyı ezdiği tarzı bir bilgi verildi. YAPA kendilerine ait olmasına rağmen fiber ve devamında bakır ile oluşacak bir olasılıkta bu durumu öngöremediler mi ? sonuç olarak çözüm için VAE e geçiş dediler ve onun için başvuruda bulunuldu red geldi ve bana 10 gün sonra tekrar başvurun dediler bekledim. Yeni destek kaydı ile sil baştan bütün aşamalar başa döndü ki ilk cümlem bir önceki destek kaydına dayanarak açmama diye söylememe rağmen Telekom ekibine tesisat kontrolü vs için kayıt açıldı vs derken portlar arızalı denildi fakat aynı benim gibi bu durumdan şikayetçi olan arkadaşım ile evler çok yapın ve onun VAE geçişi yapıldı ve resimdeki değerleri alıyor. Buna rağmen port yoki, geçiş için başvuru yaptık, çözüm için ulaşıyoruz diyorlar ve süreç olarak 1 Temmuzdan buyana hizmet alamıyorum üstüne para ödüyorum. Bölge deki YAPA da barınan bütün TürkNet müşterileri aynı bu sorunu yaşıyorsa önceden neden TürkNet böyle bir geçişin ne sorunlara yol açacağını planlamadı ? Çok ilginç yatırım üstüne yatırım yapılıyor.
@TürkNetDestek
Ancient Silkroad Online Database ReBuild
|
|
SAMSUNG NP550P5C-S02TR BIOS Dosyası
ADATA Gammix D10 8GB *2 Ram Overclock
Ryzen 2400G Overclock.
|
MSI B450M Mortar Dram,Bios update sorunu.
|
Samsung BURSA Ebru elektronik servisi
|
Temiz Kurulum Windows 10'da Mavi,Siyah ekran sorunu
|
TurkNet evde kurulum cambazlığı
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 363
İkinci El Bölümü Mesajları: 203
Konularının görüntülenme sayısı: 19.430 (Bu ay: 91)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 63 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El