Vakıfbank Ek Hesap Kurnazlığı
Merhaba,
Uzun zamandır Vakıfbankın müşterisiyim.9 Nisan 2021 tarihinde kredi kartımım son ödeme tarihiydi. Hesapta yeterli para olmadığımdan kredi kartı borcunu ödemek için para göndermiştim, ama sistem daha önce davranıp aynı gün içerisinde ek hesaptan ekstre borcu için kalan tutarı çekmiş. Hesap bakiyem aynı gün içerisinde önce eksi ardından artı tutara geçti. 30 Nisan 2021 tarihinde 6.06 TL'lik ek hesap kullanım ücreti geldi.Bunu çağrı merkezi ile görüştüğümde, müşteri temsilcisinin uzlaşmaz tavrı ile karşılaştım ve kredi kartını kapatma kararı aldım. Ayrıca en yakın zamanda hesabımı da kapatacağım
6.06 TL'lik bile değerimim olmadığı bir banka ile çalışmak istemiyorum. Böyle bir mağduriyet yaşayan var mı?
Yasal olarak ne yapabilirim?
Aşağıda Talepleri Vakıfbank'a yazdım.
1. Müşteri temsilcisi ile yapılan görüşmenin sağlıklı ve doğru bilgi akışı yönünden incelenmesini,
2. Müşteri temsilcisinin iddia ettiği aynı gün içerisinde benim dahlim olmadan ek hesap neden gece 00.00 saatlerinine kadar beklemedi?
Kredi kartı borcunu ödemek için neden öğlen saatinde işlem yapıldı?
3. Kredi kartının borcunu son ödeme günü içerisinde saat kaça kadar ödemek ile yükümlüym
"Bana Ne" Butonu İstiyoruz.
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 118
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 65.743 (Bu ay: 160)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 164 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar