Heybuddy spor arkadaşını bul
Merhaba uygulama arkadaşım tarafından geliştirilmekte desteklerinizi bekliyorum. Kendinize uygun spor bransi seçip etkinlik oluşturabilirsiniz. Oluşturulan etkinliğe katılabilirsiniz. Olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.
Sitenin baş sorunu sosyalleşmek adına elimizden geleni yapıyoruz 😉
https://instagram.com/heybuddytr?utm_medium=copy_link
Bu benim hesabım.
15 TEMMUZ KÖPRÜSÜ ÇİFT TARAFLI GEÇİŞ ÜCRETİ (21 TL )
Evet arkadaşlar gecen bir konun altına yazmıstım 15 temmuz köprüsünde normalde tek yönden ücret alınıyordu. Geçen gecerken bir baktım diger tarafa da sistem kuruyorlar bakalım ne olucak dedım 12.07.2020 tarihinde sabah 05:40 ta gectim şile tarafında biraz bisiklet binip aracıma yukledim ve geri döndüm bugun bir baktım iki taraftan da ücret almıs dönüşüm 12.07.2020 15.06 iki geçiştede 10.5 tl ücret cekilmiş. Tamam sorun bu değil iki tarafa da ücret uygularsın ama sorun 3 küsürlerde iken ben tek taraftan geçiş alıcam ve 7 tl yapıcam dediğinde kimse birşey demedi ve 7 tl olarak devam etti uzerine gelen zamlarla 10.5 tl oldu ve simdi sen iki tarafa da koyup hgs ogs 21 tl alıyorsun bu nasıl ış. Konuyu yanlış yere actıysam özür.
Makas atmaya devam edin afferim.
|
Seat Leon fr kırmızı + fr plus pkt + 18 inc jnt 2013 Corsa d 1,3 cdti enjoy 2012 Kullanımda. < AMD FX Kullananlar Kulübü > < 800+ kullanıcı > |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 580
İkinci El Bölümü Mesajları: 42
Konularının görüntülenme sayısı: 1.727 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 340 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası