iyi akşamlar arkadaşlar aracımı bu nedenden 3 farklı ustaya gosterdim termostatı değişti hiçbiri herhangi bir sorun yok görmedi ancak otobanda 30 40 dakika 130 hızla 3000 devirde sürdükten sonra ısı yavaş yavaş yükselip max'a ulaşıyor ayağımı gazdan çektiğim anda hemen geri düşüyor. bi 5 dk yavaş ilerledikten sonra bi yarım saat 40 dakika daha götürüp tekrar ısı yükselmeye başlıyor özellikle yokuşlarda bu süre dolmadan dahi direk ısı yükselmeye başlıyor.
- sorum sizce sorun nerede ?
2. sorum sorun hararet müşründe olabilir mi çünkü 120 dereceye çıkan ısının aniden geri 60'a düşebiliyor olması bana pek mantıklı gelmiyor
2008 1.4 tdci fiesta hararet sorunu
iyi akşamlar arkadaşlar aracımı bu nedenden 3 farklı ustaya gosterdim termostatı değişti hiçbiri herhangi bir sorun yok görmedi ancak otobanda 30 40 dakika 130 hızla 3000 devirde sürdükten sonra ısı yavaş yavaş yükselip max'a ulaşıyor ayağımı gazdan çektiğim anda hemen geri düşüyor. bi 5 dk yavaş ilerledikten sonra bi yarım saat 40 dakika daha götürüp tekrar ısı yükselmeye başlıyor özellikle yokuşlarda bu süre dolmadan dahi direk ısı yükselmeye başlıyor.
- sorum sizce sorun nerede ?
- sorum sorun hararet müşründe olabilir mi çünkü 120 dereceye çıkan ısının aniden geri 60'a düşebiliyor olması bana pek mantıklı gelmiyor
Masaüstü mü Laptop + Monitor mü
İyi akşamlar . Oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum ancak aklımda bir soru var. RTX 3060lı laptoplar daha makul gibi görünüyor ancak bu laptopları 144hz civarı bir monitorle sanki masaüstüymüş gibi performans alabilir miyim ? Çok anlamıyorum ama uyuşmama örneğin rtx 3060 ın vermesi gerekenden daha az performans vermesi gibi sorunlarla karşılaşır mıyım ? Teşekkürler.
UEFİ boot yapıca siyah ekran
öncelikle bilgisayarın kendi ekranı çalışmıyordu vga ile monitor kullanıyordum. format atmak için biosa girdim legacy yi uefi yaptım. bunu yapınca ne hdm ne vga hiçbir görüntü gelmez oldu. bilgisayarı açınca siyah ekran en baştan itibaren başlıyor yani tekrar biosa giremiyorum. ezbere yapmaya çalıştım olmadı. ne yapmam gerek
Telefonumdan gelen 2 bip(dit) sesi
|
Güç kaynağı eşdeğer önerisi yardim
LAPTOP İÇİN HARİCİ EKRAN KARTI
|
Acer v3-772g mavi ekran ve açılmaz oldu
ORİGİN HESABI HAKKINDA
|
CS GO MOUSE LAG
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.161 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar