Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 210 (Bu ay: 2)
Arkadaşlar, çok yakın arkadaşım Almanya'dan gelecek ve bana laptop getirmesini söyledim ücretini de gelince vereceğim. Ben yazılım öğrenmeye karar verdim ve beni bu yolda ilerletecek bir laptop arıyorum, siz ne tavsiye edersiniz? Benim için ekran önemli, ips ekran olursa iyi olur. Araştırıyorum ama o kadar çok seçenek var ki, marka olarak dell, asus, msi düşünüyorum, hp markasını çok sevmiyorum.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum dostlar:)
Arkadaşlar tavsiyeniz var mı
Arkadaşlar ben Rusya'da okuyorum şu an C1 ingilizcem ve C1 rusçam var, iki dili e neredeyse anadilim gibi konuşabiliyorum, photoshop ve video edit yapabiliyorum amatör bir şekilde. Benim burada çalışma hakkım yok ve bu sene Türkiye'ye geliyorum üni bitince, ama çalışacak bir yer yok ne yapacağım bilmiyorum. Herkes torpille bir yerlere girmiş, mesela arkadaşım sadece almanca bildiği için nişantaşında bir klinikte çalışıyor, sadece hastalar için bir problem olunca onlara anlatıyor problemi vs, alman hasta bunlar ve hastab aşı 130 euro para alıyor. Ben rusça ve ingilizce biliyorum ve başvuru yaptım bu gibi yerlere ve bana dediler ki kadın çalışan arıyoruz yada çok saçma bir para teklif ettiler 3500 lira ve 3800 lira arasında değişiyor, sadece antalya'da bir restoran günde 13 saat çalışmam karşılığında 4000 teklifi verdi.
Ben boşu boşuna okumuş gibi hissediyorum, bütün gün boşu boşuna ders çalıştım bunları öğrendim, Eğitime verilen paraya acımam ama eğitime verdiğim parayla iş kursam çoktan zengin olmuştum arkadaşlar ben anlamıyorum ne yapacağımı. Yurtdışına gitmeyi planlıyorum ama yok arkadaş olmuyor yine biri lazım orada.
Bana tavsiye verin arkadaşlar ben ne yapabilirim, nerede çalışabilirim..
Imei hakkında
Merhaba arkadaşlar, yurtdışından pixel 4a 5g telefonunu alacağım ama türkiye'ye gelince pasaport parası ödemek istemiyorum, bu telefona imei atılır mı?
15 bin Tl ile ne yapılır
Merhaba arkadaşlar, Ukrayna'da Üniversite okuyorum ve ben burada birşeyler yapmak istiyorum, ortalama 15 bin lira param var ve bu para ile güzel bir şeyler yapmak istiyorum. Mezun olmama 2 sene var, küçükten bir şeyler yapmam gerekiyor ve sonra da onu geliştirmek istiyorum. Ne gibi tavsiyeleriniz var bilmek isterim?
Çok acil yardıma ihtiyacım var (Dell 7559)
|
5 Milyon Dolar ve Dolanrılmam
Paypal kullananlar bakabilir mi?
|
Telefon'dan ingilizce ve türkçe altyazılı film izleme
|
Kızlar Hangisinden Etkilenir Sizce?
|
Sakal İçin Tıraş Bıçağı
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.973
İkinci El Bölümü Mesajları: 39
Konularının görüntülenme sayısı: 172.405 (Bu ay: 1.497)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 619 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic