Kompakt makine lens temizligi
Merhaba,
Bir süre önce Canon Sx730 kompakt fotoğraf makinesi aldım. 40x'e kadar optik zoom yapabiliyorum. Zoom belli bir seviyeyi geçince ekranda siyah bir leke beliriyor. Yani aradaki lenslerden birinde toz var. İç kısımda olduğu için temizleyemedim. (Fotoğrafta sağ tarafta görebilirsiniz)
Bu işlemi İstanbul'da nerede yaptirabilirim? Bilgisiz bir servis lensleri sokunce birleştirirken sorun yaşar mi? Yetkili servis olursa direkt lens değişimi deyip yüksek maliyet çıkarır mı?
Bilinmeyen batarya kapasitesi hatası
Merhaba arkadaşlar, Alldocube dokunmatik windows tablet bilgisayar kullanıyorum. Bir süredir şarj aletini çıkardıktan 10 dk sonra bilgisayar kapanıyordu. Bugün komut isteminden batarya durumuna baktım, sanırım batarya kapasitesi okunamadığından batarya yüzdesi hesaplayamıyor bilgisayar ve kapanıyor.
Windows formatladım, güncelleştirmelerin tamamını yaptım, driver booster ile tüm sürücüleri güncelledim, aygıt yöneticisinden pilleri kaldırıp yeniden yüklenmesini sağladım ama sonuç değişmedi. %100 dolu bataryayı şarjdan çektikten 1 dk sonra %75'lere iniyor ve kalan süre 9-10 dk gösteriyor.
Bu arada bilgisayar 1 yıllık bile değil, okul bilgisayarı olduğundan toplasak 3 ay aktif kullanılmamıştır.
Radyator vana baglantisi (Fotograflar ekli)
Ürünün eşdeğer yenisi ile değişimi
|
Ücretsiz ulaşım (yürüyerek) hakkımız mıdır?
|
Türk Telekom'a ne soruyorum ne cavp gönderiyor?!
Web sayfasına "sınav sonuç ekranı" ekleme
|
DVR kamerayı uzaktan izlemek için ağ ayarı
|
|
İki bloklu binada kablosuz ağ kurulumu (Planlı)
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 782
İkinci El Bölümü Mesajları: 112
Konularının görüntülenme sayısı: 36.077 (Bu ay: 757)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar