Turk telekom tarife değişmiyor
|
72 ekran tüplü tv varda sorunu televizyon içeri biraz soğukken açınca geri kapanıyor bir türlü açılmıyor ama içeri çok sıcakken açılıyor yani tv sıcak havaları seviyor 😊 sorunu ne olabilir acaba...
Arçelik smart tv alınır mı önenir misiniz
arçelik smart tv almayı düşünüyorum ama pek bilgimde yok smart tv akıllı tv demekmiş sanırım arçelik alan varsa iyi midir ekran kalitesi dayanalılıklığı donma sorunu filan filan önerirmisiniz
online işlemler uygulamasında tarifeler paketleri tıkladım hat faturasız olduğundan üste sana özel faturalı tarifeler diye bi şey yazıyor görmüşünüzdür yanlışla ona elim dokunmuş işleminiz başarılı gibi bi şey yazdı şimdi faturalıya bunlar beni geçirir mi bu kadar basit midir faturalıya geçmek aklıma takıldı
ptt kargo ödeme tipi n ne demek
ptt den kargodan gönderici ödemeli kargo gelecekti ödeme tipi MH di şimdide N olmuş ben ödemem değil mi
Dernek üyelikleri edevletten sorgulanabiliyordu artık iptalde edilebiliyor Bildiğiniz gibi dernekler üyelerinden yıllık yada belli dönemlerle aidat almaktadırlar sizde kendinizin yada anne babanız üyeliğini sorgulayabilir varsa ve eğer isterseniz bir tıkla iptal edebilirsiniz. Mutlaka kontrol edin derim. adresi https://www.turkiye.gov.tr/icisleri-dernek-uyeligi-sorgulama-ve-sonlandirma
|
Twitter Takipçi Artır Kazan
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.024
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 19.633 (Bu ay: 320)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 469 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic