Kurumsal e-posta hizmeti (10adet - min.10GB)
Merhaba,
2013 yılından beri DorukNet'ten hosting ve domain kullanıyoruz. Hosting hizmetimizin içinde olna 10gb mailbox ile sınırsız eposta hizmetini kullanıyoruz.
Ama epostalarda tıkanma, bant düşürme vb. doruknet tarafından bilinçli olduğuna inandığımız engellemeler yaşadığımız için artık değiştirmek istiyoruz.
Hosting ihtiyacımız kalmadı , çünkü domain'imizi yurtdışı sitemize yönlendirdik.
Bu sebeple kurumsal eposta için çalışma yapıyoruz.
minimum 10 adet hesap, minimum 10gb kullancı başı olacak şekilde aşağıdaki firmaları derledim.
Buna bir tek İHS eklemek lazım, onlarda kurumsal eposta göremedim ama hosting paketlerinde 10gb eposta başına veriyorlar.
https://www.ihs.com.tr/web-hosting/kurumsal-hosting-paketleri.html
Sizce hangisini tercih etmeliyim. yerli kdv li firmaları tercih edeceğim, Hostinger - Godaddy ülkemize fatura kesemiyor

Şirketimizde Opel combo otomatik 2020 model excellence var , çok memnunuz. Arada ağır (300kg) ve büyük (120x80x85cm) malzeme de taşıyoruz, koltukları yatırınca bir palet malzeme alıyor.
Ancak kamyonet olarak geçmesi, senede bir muayenesi, K1* belgesi, sürücüden psikoteknik,src istemesi, hız sınırının düşük olmasından dolayı ceza yememiz canımızı sıktı.
Otomobil olarak geçen bir araç arıyoruz. Bagajı büyük olarak Dacia Jogger ve Hyundai Staria buldum.
Bunların dışında ne önerirsiniz? Sıfır yada ikinci el.
1milyon civarı bütçe ile.
Merhaba,
Yeni aldığım Mac Mini M2 de USB-C üzerinden monitörün Displayport girişine elimdeki INCA marka kablo ile görüntü aktarmak istiyorum.
windows laptobumda çok güzel kullanıyorum kabloyu, ancak macmini görüntü vermiyor.
yardımcı olabilecek var mı?
Müşteri hizmetleri numarası
|
|
|
Superonline Fiber Kampanya var mı?
|
Otopark kumandası kopyalama
|
12v led adaptoru
|
Meslek: Makina Mühendisi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|
Referanslar : Sabotime - Dimitradon - Fallen76 - Dayyahi |

Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.380
İkinci El Bölümü Mesajları: 85
Konularının görüntülenme sayısı: 12.589 (Bu ay: 489)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası