Acil yardim gm21 pro
Mevcut kullandığım general Mobile gm21 Pro telefonum internet bağlantısı aktif bir şekilde olduğu halde (diğer site ve programları kullanabiliyoruz int.var yani) mobil veya wi-fi fark etmeksizin ;WhatsApp ve Instagram'da sürekli bağlantı problemi diye hata veriyor WhatsApp kullanamıyorum yazışamıyorum ınstagram'a giremiyorum
ne yaptıysam bir türlü bu problemi çözemedim 2 haftadır WhatsApp'ta Instagram herhangi bir yeni bir güncelleme de göndermiyor
yani kullanamıyorum şu an mağdur durumdayım bütün verileri yedekleyip telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm gene de düzelmedi şöyle bir şey oluyor telefonu kapatıp açtığımda anlık bir iki saat gibi böyle düzelir gibi oluyor sonrasında gene aynı şekilde hata veriyor bu problemle karşılaşan oldu mu daha önce çözümünü arıyorum
ABD den 2.el telefon gönderme (TR de alınmış)
Arkadaşlar biraderim green card kazandı ve bu ay içerisinde Amerika'ya gidecek yerlesicek
Türkiye'de daha önceden alıp mevcut kayıtlı (iPhone 11) kullandığı faturası olan telefonu Amerika'dan bana kargo yoluyla gönderebilir mi gönderir ise herhangi bir vergi vesaire kayıt ücreti vs bir şey çıkıyor mu bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi. Telefon 2.el statüsünde yani. Tr de 2 yıldır kullanılan bir cihaz. Ben gitmeden önce ver dedim oraya bir gideyim hemen telefon vs alamayabilirim dedi ondan bu şekilde yol izlicez
Teşekkürler
Egea 1.3 2017 model
ABS arızası sorunu yaşıyorum
Kocaeli İzmit Kartepe Gölcük civarı sağlam ustasi olan tanıdığı olan varmı?
Fiat Egea 1.3 Multijet ,2017
ABS arızası alan bu sorunu yaşayan varmı?
Kocaeli de tanıdığı usta olan varmı?
Abonelik iptal
Uydunet ve kablonet aboneligim ve taahutum var.
Tayinim çıktı başka ile gitmek mecburiyetindeyim
Gideceğim il de kablonet Uydunet altyapısı hizmeti yok. Cayma bedeli var nasıl iptal edebilirim. Daha önce böyle bir durum yaşayan varmı.
Birde tayin olduğum ile şehir e ikametimi ben 5/6 ay önceden tasimistim bu sorun olur mu.
Vodafone sorun
Gece 01.10.2022 / 00.15 itibariyle ne arama yapabiliyorum ne internete girebiliorum. Ne yaptıysam düzelmedi kapat aç uçak moduna al simkart çıkart tak.
Yok yok...
Dışarıdan arama ve SMS geliyor.
Arama yapmaya çalıştigimda sunucuya bağlanamamaktadir diyip atıyor. İnt bağlı var gibi ama sayfa acmiyor
Yanımda başka bir arkadaş in gene Vodafone hat ve telefonundan zar zor müşteri hiz. Bağlandım. Bakım olduğu söylendi. Arkadaş herkesi arayabiliyor int giriyor.
Onun telefonu çekiyor da benimkinden neden sorun var. Böyle saçma bişey görmedim ben ya.
Bedelli affı ne zaman yürürlüğe giricek
Bu bedelli affı ne zaman yürürlüğe girecek. Ne şubedekilerin bilgisi var ne de e devlette başvuru var.
21 temmuz da birliğe teslim olmam gerekiyor. Bedelliye cevirticem hala bişey net değil. Bilgisi olan varmi?
Mayıs 2022 tertibi buraya düşen var mı?
3.grup gidiyorum 21/07/2022
Bina da ısı yalıtım ve dış cephe boyama
Merhaba. Binamız da 16 daire, 4 dükkan var.
Benimde o binada 1 dairem var.
Tutturdular bir ısı yalıtım, dış cephe boyama diye, bina 50 senelik, ilk kentsel dönüşüm dediler kimsenin durumu yok onu iptal edip simdi yalıtım muhabbetini çıkarttılar, durumum yok diyorum ödeyemem diyorum anlayan yok, toplantı da hayır oyu kullandım, benim gibi itiraz eden 4 kişi var ama sanırım çoğunluk evet kararı vermiş. Ne yapabilirim. İtiraz vs hakkım varmıdır. Bu istenen parayı hiç bir şekilde Vermeyeceğim verebilecek bir durumumda yok!
Yılbaşı sokaga cikma yasagi gk.
31 Aralik 2021 , 01-02 Ocak 2022 sokağa cikma yasağı ihtimali varmı sizce boyle bir yasak gelir mi.?
Meslek: İdari İşler Personeli
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 875
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 17.279 (Bu ay: 378)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 314 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar