Merhabalar forumdaşlar. Bir konu açmayalı yıllar olmuştu bu arada ellerim titreyerek geri döndüm. Bir sahafa girmiş gibi forum kokusu vurdu burnuma :)
İsteğim daha çok 2 günlük kamplarda işimi görecek bir buzluk almak. Yollarda aldıklarımı soğutsun gibi bir derdim yok. Çünkü genelde seyahatlerimde kamplarımda planlı oluyor. Bu yüzden buz akülerimi ve yanıma alacaklarımı iyice soğutup alabiliyorum.
Ancak Arçelik markasının çıkarmış olduğu OTB 61223 M Araç Buzdolabı ürünü beni ayrı bir cezbetti. Fiyatının 28.06.2024 itibari ile 4500 TL olması, 3 adet güç girişi olması 220 V, 12 V ve USB' den EKO modda çalışma imkanı vermesi kamplarda solar bir güç kaynağına USB ile kesintisiz güç yaratabilecek olmak mantıklı geliyor.
Diğer yandan Stanleyin meşhur 28 Lt lik 4 gün soğuk tutabilen ismiyle, görüntüsüyle, işlevliğiyle her kampçının hayali olan bir ürün var. Ancak onunda fiyatı şuanda amazonda 6818 TL. Dediğim gibi genelde gezilerim planlı oluyor. Bu yüzden stanleye biraz gönlüm kaysa da fiyat farkı düşündürmüyor değil.
Bir diğer seçenek ise fiyatı ile beni benden alan, Alman mühendisliği ürünü Ezetil E26 Oto Buzdolabı 12v 26 Lt. Ürünün çok hızlı soğuttuğu ve uzun süre güçte olmasa da yalıtımı sayesinde uzun süreler soğuğu muhafaza ettiğine dair yorumlar okudum. Fiyatı da şuanda hepsiburada da 3205 TL.
Sonuç olarak bir yandan türk markasına özellikle USB ile çalıştırma imkanı sunduğunu için şans vermek istiyorum. Diğer yandan stanley her kampçının rüyası ve 4 gün buzu muhafaza edebilmesi muhteşem. Diğer yandan da hem Alman kalitesi hemde fiyatı ile cezveden Ezetil markası. Neyseki seçeneklerimi 3' e indirebildim. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. İyi forumlar :)
satıldı.
|
|
|
|
|
Anakart usb mouseyi görmüyor
|
MONT SEÇİMİNDE YARDIM!!
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 307
İkinci El Bölümü Mesajları: 84
Konularının görüntülenme sayısı: 10.804 (Bu ay: 293)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware