700.000 TL civarı otomatik
yeni evliyim altın bozdurup araba almayı düşünüyoruz bunun için şuan uygun bir zaman mıdır? 2025 i beklemeli miyim?
araç genellikle şehir içi kullanılacaktır nadiren uzun yola gidilebilir
otomatik ve sanayide yormayacak bir araba olması tercihimdir
araç önerir misiniz? şuanlık hyundai i20lere yoğunlaşıyorum onun da boş paketi gerçekten iyi boş
Ankarayı bilenler gelebilir mi Orduevi hk.
kız mevzusu
evet yıllar sonra tekrardan merhaba sevgili yabancı dostlarım,
bir kız var arkadaşımın arkadaşı, kız hoş arkadaşım da hep çok benzersiniz vs. diyordu, kızın twitter profiline baktım cidden zevklerimiz benzer
sonra kıza tanışmak istediğimi instadan mesaj atıp söyledim ama daha hiç takipleşmeden hayatında birisinin olmasını istemediğini söyledi eyvallah dedim
elim ayağım düzgün, kaldı ki zaten hiç görmedi bile
arkadaşıma anlattığımda miyeloid lösemi hastası olduğunu, bundan dolayı hep halsiz vs. olduğunu söyledi netten baktım adı gibi korkulacak bir şey değil sanırım tedavisi var
kızı stalkladıkça tanışma isteğim arttı, ortak arkadaşımız da başka şehirde yani başka hiçbir ortak bir araya gelebileceğimiz ortam yok twitter profili herkese açık bu kıza çaktırmadan tesadüf gibi denk gelip beni tanımasını sağlamak istiyorum sonra reddediyorsa yine reddetsin, tavsiyeleriniz nelerdir bu konu hakkında?
Köpeğimin cinsi nedir?
merhabalar, iki gün önce köpek sahiplendim kırma fakat hangi cinslerden oluşuyor bilmiyorum. yardımcı olur musunuz? veteriner de bilmediğini söyledi.
küçük ırk bir köpek.
15k bütçe oyun bilgisayarı - bu sistem alınır mı?
merhabalar bu hazır sistemi almayı düşünüyorum ssd yokmus onu 2k daha koyup alacağım mecburen, muadil önerebileceğiniz var mıdır? bu sistem nasıldır? lol ve csgo oynuyorum genelde ama baska oyunlar da oynarım teşekkür ederim şimdiden
Kısa dönem mi? Bedelli mi?
Soru açık, birikmiş paramı bedelliye vermiş olacağım, işim var ekonomik durumum biraz gereksiz para harcamış olacak olsam da yeterli.
Sizce kısa dönem yapmazsam kaçıracağım şeyler olur mu? Askerlikte öğrenilecek bir şeyler var mı? tavsiyeniz neler
yerleştirme maçları gelen puanlar hk.
geçen sezon gold3 bitirdim, ilk maç 66 lp geldi gümüş4 attı sonraki maçlarda kazanınca 44 lp veriyor bu böyle devam edecek mi 4 maç attım henüz 3win1lose, ona göre hesap yapacağım yani kalan maçlarda da 40 verir mi
Eu West mi Eu NE mi
|
1750 - bozulmayan telefon tavsiyesi lütfen -
çalışacağım da ne iş yapayım
per aspera ad astra |
- |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.503
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 47.377 (Bu ay: 551)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.494 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic