mavi ekran hataları minidump anlayan bakar mı lütfen
msi 970a-g46 anakart beni çıldırtıyor acil yardım
fx 8320 + msi 970a-g46 anakart aldım ikinci el 700tl'ye. 4+2gb ram 600watt xigmatek psu ve hddler ile sistemi kullanmaya calısıyorum
winodws 10 format atmaya calıstıgımda yarıda kaldı bi cokkez. windows 8.1 kurdum sorunsuz kuruldu tabi farklı hdd ile denedim öyle sorunsuz kuruldu.
windowstayken internette sistem donuyor kitleniyor görüntü var fakat mouse klavye hareket etmiyor. masaüstünde de mesela steam oyun indiriyim dedim yine kitlendi. bol bol da mavi ekranda veriyor. şu tüm parçaları h61 anakart ve i3 2120ye taktım sorunsuz en ufak sorun yok.
ayrıca anakart pcyi kapatınca kafasına göre çalısıyor yani açıyorum sistemi görüntü yok kapatıyorum ramlerin yerine değiştiriyorum aklı eserse görüntü veriyor istemezse canı siyah ekranda kalıyor.
anakart bozuk mu uyumsuz parçalar mı var ne yapmalıyım akıl istiyorum sorunsuz kullanmam lazım pcyi. para harcayamam anakart al demeyin çözüm bekliyorum sizden
laptop ssd sata 2 görünüyor
gta 5 oynarken ekran bozuluyor
psu çok ısınyor ve sesli çalışıyor
|
Anakart 8pin giriş güç kaynağı 4 pin var
|
ilk kazami yaptim
|
kaput nasıl açılır
|
fx 6300 takas fx 8120 mantıklı mı?
|
Steam pubg key kabul etmiyor bynogame
|
Meslek: İşsiz
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
ASUS Tab22//ASUS M5A97 R2//ASUS STRIX GTX 960 2GB// AMD FX 6300 3.5 GHz//Vengeance 4GB+Elixir 4GB// 120GB A400 SSD//500GB Samsung HDD/500GB Toshiba HDD |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 139
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 30.315 (Bu ay: 370)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 58 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware