80.000-100.000 TL Arası Araç Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba, yeni ehliyet aldım ve önümüzdeki bi kaç içinde hem şehir içi hem şehir dışında kullanabileceğim araçlara bakıyorum, aklımda bi kaç marka model belirdi ama bunlar sadece göz kararı belirlediklerim, yoksa arabadan ve motolarından nerdeyse hiç anlamıyorum.
Suzuki - Alto(2005-2006) - 150.000-170.000km
Çok satan yok aslında ama temiz gibi duran 1-2 tane var, sade ve hoş duruyor ama yılları diğer arabalarla aynı olmasına rağmen gösterge motor kısmı vs sanki bunun daha eski model gibi duruyor :)
Fiat - Palio HB (2003-2009) yine km max 180.000km
Bunlarin çoğunda güneş yanığı var komple boyali ama ben pek dert etmiyorum, hile hurdası olur mu bilmiyorum, bazılarının içi falan baya temiz duruyor.
Chevrolet - Kalos (2004-2006) 150.000-180.000km
Aralarında yılına göre en modern duran bu, ama sanki chevrolet türkiyede satılmıyor artık, tamiri falan zor mu olur sıkıntısı olursa bilemedim
Hyundai - Getz
Bu babamın ben çocukken sıfır aldığı(öğretmen maaşı ile) bir araba az cok biliyorum, şimdi ben kendim öğretmen olarak maaşımla 15-16 yıllığını epey zorlanarak alacağım. Bunun piyasası sanki daha fazla gibi ama antin kuntin tipleri de var çözemedim.
Tabii bu araçları alırken yanıma ne kadar ek para ayırmam gerekiyor bilmiyorum, cebimden çıksa çıksa masrafları o su bu su için toplam 100.000 çıkar. Bunların dışında ne önerirsiniz, çok konfor derdinde değilim, çok arızası olmasın, aşırı yakmasın ve haftada bir şehir dışına gideceğimde(max 3 saatlik mesafe) sıkıntı yaratmasın. Satması zor olması benim için sıkıntı değil, param olmazsa daha da bir süre kullanacağım araba olabilir, o yüzden km leri düşük tutmaya çalışıyorum.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Drum Machine Tavsiye ve Amfi Bağlantısı?
|
In-Ear kulaklığı Earbud'a çevirme?
|
|
Bose Soundtrue için Kablo Tavsiyesi !
Bose Soundtrue Yedek Kablo?
|
|
Fujifilm X-T1 vs X-T10 ?
|
Adobe Photoshop Lightroom & Vsco Film (Tavsiye)
|
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 463
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 6.129 (Bu ay: 173)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 114 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar