Realme 11 pro önerisi?
Telefon alma arefesndeym çok bı bütçem yok 15k civarında realme 11 pro kullanan arkadaşlar memnunlarmidir birde telefonu çok sık defistirmem 4 yıl falan götürür mü yorumlarinizi bekliyorum.
Değerli arkadaşlar çok fazla bılgi sahibi değilim ve çok fazla model var kafam karıştı 15k civarı film izlemek internette gezinmek ve counter strike mobil pes gibi oyunları oynayabileceğim laptop bakıyorum. Ram 16 GB mi olmalı ekran kartı 2gb yetermi işlemci i5 yeterli mi yardimlarinizi bekliyorum
Bu latopalinirmi sizce
Arkadaşlar bu laptop iş görür mü ikinci el olarak alacam LoL counter strik online pubg pes tarzı oyunlar ve film video izlemek için. Batarya yi da alarak kullanmayı düşünüyorum fiyat 11k civarı
2020 Kia cee'd 1.4
Slmlar arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan deneyimi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim özellikle yakıt konusu en merak ettiğim husus 400-450 bandında almayı düşündüğüm bir arac
Egea cross 1.4 urban
Bütçem dahilinde (450k civarı) alınabilecek sıfır en iyi SUV veya SUV benzeri araç olarak cross görünmekte kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını ve tecrübelerini duymak isterim. Özellikle bu yağ yakma ve 1.4 95 beygir yokuşlarda gitmiyor meselesi biraz düşündürücü
Sizce hangisi??
|
Oyun için telefon önerisi
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 63
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.091 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bedelli Askerlik, Askerlik ve Yedek Subay adayları