Fiber başvurum iptal oluyor sürekli
merhaba arkadaslar başına gelen var mi bilmiyorum fakat ilginç bir sorunumuz var. apartmana fiber geldi türk telekom. benimde superonline sözlesmem yarın bitiyor. bugun türktelekomdan başvuru yapmak istedim, başvuruyu yapıyoruz herşey okey 1 dakika sonra başvuru iptale düşüyor. neden olarak başka bir yerden başvurunuz vardır diyor müşteri temsilcisi. hiç bir yerden başvurmadım. sorunu çözemedik. müşteri temsilciside bir şey yapamıyor. superonline la alakalı değil diyor. ne yapacaz bu aşamada bilmiyorum kime şikayet etmem lazım.
Türktelekom fiber geldi Vdsl superonline destek vermiyor
merhaba arkadaslar, sorun şuki ben superonline kullanmayı seven bir musterisiyim, yıllardırda superonline vdsl kullanıyorum, 4 ocakta sözleşmem bitiyor, ama türktelekom binamıza fiber çekti, bu yüzden superonline biz artık destek veremiyoruz diye bana yeni bir sözleşme vermiyor. fiberde veremiyoruz diyor. bu nasıl bir saçmalık acaba. istanbulun ortasında adamlar destek vermiyor. bu konuda ne yapmam gerekir.
Aynı binada vdsl olan daireler varken benim adsl çıkıyor?
arkadaslar merhaba, yeni bir binaya taşınıcam, internetten sorgu yapıyorum 2 numara vdsl hat olarak 64 mbit alabilir gösterirken 1 numara yani benim daire adsl 8 mbit çıkıyor. bu nedir ne yapmam gerekiyor, aynı binada öteki tüm numaları sorguladım hepsinde vdsl çıkıyor benimkinde adsl var. çok arada kaldım kontratta yaptım
Superonline vdsl hizmeti alanlar upload hızı ?
arkadaslar superonline vdsl hizmeti alan arkadaslar upload hızınız kaç acaba? superonline a geçmeyi düşünüyorm ama arada kaldım.
Hiç bir dosya ve windows programı açılmıyor
arkadaslar böyle bi sorunum var, hiç bir dosya ve windows programları açılmıyor. hesap makinesi vs windowsla alakalı hiç bir şey açılmıyor. çöp kutusu bile açılmıyor. bilgisayarım a giremiyorum mesela. onun dışında internet sayfaları açılıyor, ekstra yüklediğim winrardır torrenttir, spotify dir falan onlarda sorun yok. oyunlar bile açılıyor ama dosyalar yok. mesela internetten bir resim indiricem, farklı kaydet yapıyorum o kısım bile açılmıyor. hani masaüstünü seçtiğimiz falan, hiç bir şey yok. sorun nedir nasıl çözebilirim.
Aynı eve iki internet bağlantısı olur mu?
konu budur beyler, aynı eve 2 farklı internet baglantisi olur mu? yayın yapmak istiyorum ama fiber yok. amacım yayın pc sinde superonline baglanti kullanmak, oyun oynadığım ps4 te ise turk telekom kullanmak. 2 farklı modem, 2 farklı baglanti. superbox la bu dediğim oluyor ama ben normal internetle yapmak istiyorum. bilgisi olan varmıdır?
JustEnglish Sisli,Almanca,rusca,ispca 3 kur Devir Hakki
|
Superonline vdsl tavsiye edermisiniz
|
|
Ea Access hakkında bir soru
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.634
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 23.418 (Bu ay: 154)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.302 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun