Ufak bir kaza ayna gitti
S.a arkadaşlar bir saat önce izmitte seka parka bağlanan temiz el petrolün orada içeri girerken arkadan gelen hanım şöför hızlı geldiği için arkadan gelip aynayı indirdi sağolsun birde bana diyor sen orta şeritten geldin daha ben 200 metre önceden sağ şeride geçtim tranvay durağına gelmeden resimler çekildi tutanak tutuldu yarın sigortaya mail atacağım ben zaten sinyal verdim içeri girmiştim resimleri de eklliyorum araçtan bir kaç genç indiler dikkatleri başka yerdeydi sanırım bununla geçmiş olsun
200 bin e kadar araç
S.a hayırlı günler iyi forumlar herkese evim şirketlerinin birinden 150 b para alıcam 1 2 hafta içerisinde 40 50 de ben üzerine koyup 98 99 model polo palio yada r19 bakıyorum bazı arkadaşlar taksi çıkması yada kazalı araç al modelli olur diyor kimisi diyor chery gely bak modelli olsun lada al diyen var kafam iyice karıştı birtane polo buldum 99 model klimalı airbag li karar veremiyorum bir türlü sizin de fikrinizi alayım dedim kafam çorba oldu
Son çıkan yönetmeliğe göre diyabet hastaları artık ehliyetlerini yenileyemeyecek vedalaşma zamanı :D son tarih 31.12.2022 özel hastaneden rapor alsak bile kişisel sağlık bilgi formunu doldurmak durumundayız eğer doğru bilgileri girmezsek de sıkıntı olabilir ileride daha önce özel hastaneden rapor alıp yenileyen var mı ? 2016 öncesi ehliyet alanlar için son yenileme tarihi 31.12.2022
Verdiğimiz rahatsızlıkdan dolayı özür dileriz düzeltme
İç hastalıkları muayenesine ilişkin esaslar
MADDE 6 – (Değişik:RG-29/12/2015-29577)
(1) İç hastalıklarından diabetes mellitusda;
a) Ağır diabetes mellitus vakalarında; kişinin araç kullanmasını olumsuz etkileyecek ölçüde kronik komplikasyonları olan (ağır retinopati ve/veya ağır nefropati ve/veya ağır nöropati gibi) ve/veya insülin ve/veya oral antidiyabetik kullanmak zorunda olup sık hipoglisemiler nedeni ile kan şekeri regulasyonu sağlanamayan labil kan şekerine sahip olanlara, kalıcı hipoglisemi duyarsızlığı olanlara ve durumu sağlık raporu ile tespit edilenlere sürücü belgesi verilmez.
b) Tam bir hipoglisemi bilincine ve risk anlayışına sahip, ancak (a) bendi dışında kalan diyabetlilere, birinci grup sürücüler için en fazla beş yıl, ikinci grup sürücüler için en fazla üç yıl aralıklarla muayene ve tetkik edilmek suretiyle sürücü belgesi verilebilir.
c) Duyarsız hipogliseminin tespit edilmesi halinde; tespiti yapan tabip/kuruluş tarafından 4 üncü maddenin onbirinci fıkrası kapsamında bildirimde bulunulur.
ç) Diyabet tanısı konulmuş kişiler ilk muayenede ve kontrollerde diyabetli olduklarını bildirmekle yükümlüdür.
selamun aleyküm iyi forumlar arkadaşlar iş yerimden telefon alacağım konu biraz farklı seçenekler içinde bütçeme uygun 2 telefon var başlıkta da belirttiğim gibi biri xiaomi biri samsung samsung un kalitesi belli youtube için arkadaşımla video çekiyoruz benim gönlüm samsungdan yana ama sizlerinde fikrini almak istedim benim için hangisi daha iyi olur yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim alacağım yerde aralarında 800₺ gibi bir fark var iyi forumlar..
Konu yanlış yere açıldıysa taşıyabilirseniz sevinirim.
Kule tipi Soğutucu Tavsiyesi
selamun aleyküm herkese sağlıklı ve iyi günler dilerim işlemci olarak r5 3600 anakart msi b450 a promax gametech galaxy mesh kasam var işlemciyi bios dan açmadığım halde 4200 çalışıyor sonradan açtım tabi neyse sıcaklık olarak boşta 55 60 derece gözüküyor ben pc de render yapıyorum ve twitch de yayın yapıyorum bütce 400 500₺ arası snowman t6 ultra - Dark Freezer X128
ve yine gametech in freezer hd3 3 fanlı 6 bakır borulu modeli var 3 fanlı olan ramlerden dolayı sığmayabilir diye düşünüyorum bu 3 soğutucu arasında hangisini alsam karar veremedim birde r5 3600 voltaj ayarı biosdan mı yapılıyor oc den anlamıyorum otomatik mod da şuan cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Renault Modus Hakkında
|
Merhaba arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açıyorumdur bir kardeşim video hazırlamış eğlenceli bir deney bende burada sizlerle paylaşmak istedim eğer uygun değilse yetkili tarafından kaldırılabilir yorum yaparsanız da sevinirim 6 saat uğraş sonucu 14 dakikalık bir video çıktı iyi seyirler.
Ekran Kartı 8x Olarak Çalışıyor
|
Gigabyte ekran kartı ve asus ankart problemi
|
Acemiye araç tavsiyesi
|
Meslek: Grafiker
imza imza dediğin ne dirki yazıp geçiyorsun |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.109
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.666 (Bu ay: 513)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 429 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar